Fitxa actualitzada el 29/01/2024
"La vostra casa rural a prop de Figueres"
Descripció

Gaudeix de l’encant del Molí de Siurana una casa rural a la vora de Figueres 

Benvinguts a l’encant fascinant d’El Molí de Siurana, un oasi rural a Siurana d’Empordà. Aquesta casa rural a l’Empordà, més que un lloc per allotjar-se, és un poema viscut entre les parets de pedra i els jardins plens de vida. 

Amb set habitacions i un allotjament rural independent cada racó d’aquest establiment de turisme rural parla d’intimitat i autenticitat. El gran menjador, amb la seva llar de foc com una flama acollidora, és un lloc on es creen records al voltant de taules compartides amb els esmorzars que us oferiràn. La terrassa exterior, amb el seu gran jardí ressonant amb plantes medicinals, abraça cada visitant amb una sensació de pau. La piscina, com una promesa d’estius plens de llum, et convida a submergir-te en la serenor de l’aigua. I, amb el pàrquing privat, El Molí de Siurana et dona la benvinguda amb una comoditat que et fa sentir com a casa. 

 Habitacions rurals a l’Empordà, gaudeix d’una experiència terapèutica 

Aquesta casa rural va més enllà de l’allotjament. És un santuari de benestar, i ofereix serveis de massatges terapèutics que et transporten a una dimensió de relaxació. La botiga, plena dels productes artesans de l’activitat agrícola, et permet portar-te un trosset de l’encant d’El Molí de Siurana amb tu. 

Situada a l’Alt Empordà, aquesta masia està envoltada de natura i petits pobles històrics amb encant que semblen pintats amb les pròpies mans del temps. Les rutes de senderisme i els camins de ronda vorejant la Costa Brava et guiaran a descobrir la riquesa del paisatge que t’envolta. A la vora de les platges de la Costa Brava: platja de Garbet, Roses, Empuriabrava, Llançà, Colera i Portbou. A 10 km de la casa rural hi trobem el museu del gran pintor Dalí i a 40 km trobem la preciosa Girona. 

Vine amb la teva parella i deixa’t endur per l’abraçada de El Molí de Siurana i l’Empordà. És més que una estada; és una invitació a viure moments que es queden gravats a la memòria com un somni inoblidable. 

Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

0.5 km5 km50 km10 km20 km40 km10 km10 km4 km5 km0 km45 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari