El Serradell Agroturisme

Fitxa actualitzada el 28/11/2023
"Endinsa't al món rural"
1899
Descripció

El Serradell Agroturisme: Una casa rural al Ripollès amb vistes somiadores i allotjaments únics 

El Serradell Agroturisme és una finca al Ripollès situada als peus majestuosos de Serra Cavallera i el Taga, oferint unes vistes privilegiades de Sant Joan de les Abadesses i les seves joies romàniques que et faran somiar.  

Aquest establiment de turisme rural et seduirà amb els seus 3 allotjaments únics de lloguer complet: La Masia de Baix, La Masia de Dalt i la Pallissa. Amb un total de 18 places, aquest lloc pot ser l’escenari perfecte per a una escapada completa o una experiència íntima amb petits nuclis familiars, oferint espai i comoditat per a 2 fins a 6 persones. 

El Serradell: On l’emoció i la natura esdevenen experiències inoblidables 

L’espai està impregnat d’emoció i natura oferint una sala bellíssima per a esdeveniments i una sala d’oci, El Galliner, és un veritable lloc màgic per a conferències, àpats o petites celebracions familiars 

L’Estable és un espai on la diversió es desborda, adequat per a totes les edats. La piscina, els jardins i les zones de barbacoa estan situats en un racó privilegiat del Ripollès, convidant a la relaxació i la diversió. 

Explora les joies gironines dels voltants com Sant Joan de les Abadesses, Ripoll, Camprodon i Molló, tots pobles únics. Aprofita les oportunitats d’excursionisme i esquí, ja que la casa rural es troba a prop de Vall Ter, el Taga i la Vall de Núria.  

Aquest establiment de turisme rural té les seves arrels en la cria ecològica de vaques limusines, que podeu veure a tot el paisatge i fins i tot visitar la granja situada a només 500 metres a peu de la finca. Us convidem a venir i ser part d’aquesta experiència emocionant! 

Localització
Contacte
Oriol Villegas Sierra
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

0,5 km0 km31 km km km km km20 km km0 km0 km88 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari