Els Masos d’en Coll – Mas Llop I

Fitxa actualitzada el 22/01/2024
"Acollidora, tranquil·la i funcional"
Descripció

Els Masos d’en Coll: On l’emoció d’una història centenària et convida a descobrir l’Empordà i l’autèntic agroturisme a l’Empordà! 

Els Masos d’en Coll, una antiga casa pairal regentada amb amor i dedicació per la mateixa família durant set generacions, és molt més que una casa rural. Aquesta joia es troba en una masia de Llabià, prop del majestuós massís del Montgrí i de la planura fluvial del riu Ter, que finalment s’aboca al mar a Torroella de Montgrí – L’Estartit. 

Aquesta propietat única forma part del conjunt Ecoslow, un lloc que engloba una granja, extenses terres de conreu i fins i tot una hípica. Al cor d’aquesta àrea trobem el Mas Pou, una masia imponent amb més de 4000 m2 d’edificis. A primera vista, sembla un petit poble, amb l’habitatge dels avis, les acollidores habitacions de lloguer, cadascuna amb un nom que honora la pagesia, i les tres masoveries. 

L’oferta d’allotjament és tan diversa com fascinant. Des del lloguer íntegre de la casa Mas Llop I o Mas Llop II, amb capacitat per a dues i sis persones, respectivament, fins a les acollidores habitacions de Can Barnosell, que disposa d’onze habitacions úniques. També trobareu els petits apartaments rurals que porten el nom de Mas Pou, amb capacitat per a quatre persones. 

El Mas Llop I: Un Racó Màgic d’Agroturisme al Parc Natural del Montgrí 

El Mas Llop I, una masoveria d’agroturisme completament restaurada, et captivarà amb la seva estructura de dues plantes i la seva atmosfera càlida. Aquí, cinc persones poden gaudir de l’entrada acollidora, la cuina-menjador, les tres habitacions i un bany. El jardí i la piscina compartida amb Mas Llop II conviden a relaxar-se i divertir-se a l’aire lliure. 

Situat als peus del Parc Natural del Montgrí i a l’entorn de les Illes Medes, Els Masos d’en Coll és un paradís per als amants de la natura i els entusiastes de les activitats a l’aire lliure. Explora els senders a peu, en bicicleta o fins i tot a cavall. Gaudeix de l’encant del Montgrí i les platges de L’Estartit i Pals, així com de les Illes Medes. 

Tot i que aquesta destinació única no admet mascotes, està dissenyada perquè experimentis l’encant d’una família que ha creat un racó màgic a l’Empordà. És una invitació a descobrir, gaudir i crear records eterns en aquest paratge captivador. 

Localització
Contacte
Joan Coll i Ferrer
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

2 km0 km100 km0 km2 km50 km10 km5 km km3 km0 km60 km
El què diuen els nostres hostes