Fitxa actualitzada el 06/05/2022
"Elegància i desconnexió al cor de les Guilleries"
943
Descripció

Només arribar, el que més crida l’atenció és la gran superfície de gespa que s’estén al davant de la masia: 2.000 m2 d’autèntic lleure i relax en contacte amb la natura més pura. I per als mesos de bonança (aproximadament, de maig a setembre) una piscina de 7 per 3 metres orientada cap al nord-est per aprofitar al màxim el sol del matí i amb unes vistes excepcionals.

A banda de la gran esplanada, els visitants de La Piconera disposen d’una sala d’estar exterior sota una enramada de canyes i equipada amb sofàs, tauletes i butaques tant per passar l’estona amb la família i els amics com per fer-hi reunions de feina.

I si esteu tan bé a fora que voleu allargar el dia a l’aire lliure, no caldrà que entreu a la casa per dinar, ja que també tindreu al vostre servei amb una barbacoa exterior, on podreu preparar un bon àpat mentre els qui no cuinen gaudeixen de la sala de jocs i de la zona infantil adjacents.

Nosaltres posem La Piconera, vosaltres l’ompliu de sentit. La masia, restaurada seguint unes directius clares de confort, calidesa i elegància, ofereix zones polivalents perquè cada activitat tingui el seu espai.

Té una capacitat per a un màxim de 9 persones, ideal per a reunions familiars, festes, trobades d’amics o escapades de feina per treballar en unes condicions ideals per concentrar-se i relaxar-se segons el moment.

Localització
Contacte
Almudena
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

4 km km km km km km km0,5 km4 km0,5 km0,5 km17,4 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari