Mas Ametller I – Pallissa de dalt

Fitxa actualitzada el 01/03/2024
"Masia de somni al cor de l'Empordanet"
RESERVA ONLINE
Descripció

Terra de somnis: Pallissa de Dalt, un allotjament rural amb vistes majestuoses a l’Empordà 

Al cim del vell paller de la masia, emergeix com un somni fet realitat l’allotjament rural Pallissa de Dalt, amb un encant que enamora a primera vista. 

Els rajos de llum es despleguen amb gràcia, pintant quadres amb vistes als camps de conreu i a la plana de l’Empordà, on el Castell del Montgrí s’alça majestuós com a guardià d’aquest racó idíl·lic. Una casa rural fantàstica a la Costa Brava al cor de l’Empordà. 

Un espai on cada detall convida a crear records inoblidables 

Dins, dues habitacions dobles s’obren com a llibres plens d’històries, amb un llit de matrimoni que abraça amb suavitat i dos llits individuals que conviden al descans. El bany, un refugi elegant amb dutxa, promet moments de tranquil·litat. 

La cuina, amb tots els seus encants, es converteix en l’ànima de la sala d’estar i menjador, un lloc on els sofàs acollidors i la flama d’una llar de foc et conviden a crear records inoblidables. I, a cada pas, una sortida cap a la terrassa, un petit paradís amb vistes al pati de l’estanc dels peixos. 

Allà, sota l’ombra de la glicina que embriaga amb el seu perfum, la terrassa es converteix en un escenari per a moments especials. És màgic sentir la remor de l’aigua mentre gaudeixes d’una deliciosa menjada, com si el temps es detingués per donar cabuda a la pura felicitat. A la Pallissa de Dalt, cada detall està impregnat d’emoció, transformant una estada en una experiència que es grava a la memòria com un record estimat. 

Localització
Contacte
Celi
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

0.1 km0.1 km130 km4 km3 km40 km6 km3 km10 km5 km0.1 km45 km
El què diuen els nostres hostes