Mas Ametller III – Volta

Fitxa actualitzada el 22/01/2024
"Masia de somni al cor de l'Empordanet"
Descripció

Descobreix l’essència de la vida a Mas Ametller Volta! 

Endinsa’t en aquesta casa de 110m2 que ressona amb l’essència de la vida, distribuïda com un poema que es desplega en dues plantes. Una casa rural amb encant al cor de l’Empordà, per conèixer l’encant de la Costa Brava i el Baix Empordà més rural. 

A la primera, l’abraç̧ de dues habitacions dobles et promet somnis plens de calma: un llit de matrimoni que envolta amb afecte i dos llits individuals que conviden a la contemplació. Dos banys, amb les seves pròpies històries, on pots triar entre la suavitat d’una banyera o la frescor d’una dutxa, a més d’un despatx que crida a la creativitat. 

Un santuari d’emocions en 110m2 de pura màgia 

A la planta baixa, la vida pren forma en una gran cuina, un menjador comunitari i una sala d’estar acollidora que canta amb les flames d’una llar de foc. Cada racó respira amb la calor de la llar i l’esperit acollidor. 

A fora, dues terrasses emergeixen com un regal per a l’ànima. La primera, amb vistes al jardí principal, és com una postal que captura moments de serenitat. La segona, amb la seva ànima de gespa, és una invitació a connectar amb la natura, un lloc on el temps es deté mentre gaudeixes del batec suau del vent. Aquesta casa rural no és només un allotjament; és un espai d’emocions, un espai on cadascun dels seus 110m2 parla amb la màgia de la vida i et farà viure una estada rural inoblidable. 

Localització
Contacte
Celi
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

0.1 km0.1 km130 km4 km3 km40 km6 km3 km10 km5 km0.1 km45 km
El què diuen els nostres hostes