Mas Can Nadal – El Graner

Fitxa actualitzada el 27/11/2023
"Entre mar i muntanya"
Descripció

Descobreix l’ànima de Mas Can Nadal: una casa rural per viure l’Alt i el Baix Empordà 

Benvinguts a l’essència emocional de Mas Can Nadal, una joia de turisme rural a Albons, al Baix Empordà i a tocar de l’Alt Empordà . En aquesta casa de lloguer independent, cada pedra parla d’història i cada racó respira una pau que només la Costa Brava pot oferir. 

Recentment reformat amb amor i atenció al detall, Mas Can Nadal s’erigeix com un testimoni de la fusió entre tradició i modernitat. Amb tres allotjaments rurals independents:la Casa Pairal, el Graner i la Cort. Aquesta casa rural és una bona opció per allotjar-te entre el Baix Empordà i l’Alt Empordà. 

El Graner, amb les seves dues habitacions que parlen de nits d’estels i matins banyats pel sol. La cuina-menjador, amb la llar de foc que dansa amb les flames, és l’ànima d’aquesta casa, creant un espai per a reunions i rialles. La calefacció amb energia renovable abraça cada racó amb calidesa, oferint un ambient acollidor i sostenible. 

Un allotjament rural al poble d’Albons, a la vora de l’Escala 

Mas Can Nadal no només es limita als seus murs; és una invitació a explorar. El pati tancat, amb sorral per als petits aventurers, és un recordatori que aquest és un lloc on les infàncies es viuen plenament. La zona de pícnic, amb la barbacoa com a epicentre, convida a gaudir de llargues vetllades sota el cel estrellat. La sala de jocs, amb futbolí, ping-pong, bàsquet, dards i bàdminton, és com un parc d’atraccions per a totes les edats. 

A tan sols 5 minuts de les platges de L’Escala-Empúries, Mas Can Nadal és l’oportunitat de crear records únics amb la família i amics. Aquest no és només un lloc on descansar; Connecta’t amb l’autenticitat d’un poble a l’empordà i amb la natura i amb aquells que estimes. Vine i deixa que Mas Can Nadal et captivi amb la seva màgia, on cada estada es converteix en un capítol impregnat d’emoció i calidesa. 

Localització
Contacte
Maria Àngels Nadal Alabau
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'entorn:

0.2 km km km0.5 km km35 km4 km20 km4 km20 km0.5 km40 km
El què diuen els nostres hostes