Mas Can Nadal – La Cort

Fitxa actualitzada el 27/11/2023
"Entre mar i muntanya"
Descripció

Descobreix l’harmonia a Mas Can Nadal: una estada rural a 5 minuts de la Costa Brava 

Benvinguts a l’essència emocional de Mas Can Nadal, una joia de turisme rural a Albons, al del Baix Empordà. En aquesta casa de lloguer independent, cada pedra parla d’història i cada racó respira una pau que només la Costa Brava pot oferir. 

Recentment reformat amb amor i atenció al detall, Mas Can Nadal s’erigeix com un testimoni de la fusió entre tradició i modernitat. Amb tres allotjaments independents: la Casa Pairal, el Graner i la Cort. Aquesta casa rural és un allotjament rural molt a la vora de la Costa Brava per viure emocions rurals autèntiques i estar a la vora de la  natura. 

L’allotjament La Cort de Mas Can Nadal, un petit paradís amb una habitació acollidora d’aquesta casa rural, un bany íntim i una cuina-menjador que respira simplicitat i comoditat. Cada detall parla d’una arquitectura pensada per connectar amb la bellesa senzilla del seu entorn. 

Mas Can Nadal: on el descans i la connexió amb l’entorn s’uneixen a la Costa Brava 

Turisme Rural Mas Can Nadal no només es limita als seus murs; és una invitació a explorar. El pati tancat, amb sorral per als petits aventurers, és un recordatori que aquest és un lloc on les infàncies es viuen plenament. Aquesta casa rural té zona de pícnic, amb la barbacoa com a epicentre, convida a gaudir de llargues vetllades sota el cel estrellat. La sala de jocs, amb futbolí, ping-pong, bàsquet, dards i bàdminton, és com un gran opció de lleure per a totes les edats. 

A tan sols 5 minuts de les platges de L’Escala-Empúries, Mas Can Nadal és l’oportunitat de crear records únics amb la família i amics. Aquest no és només un lloc on descansar; és un allotjament rural per conectar amb l’autenticitat d’un poble empordanès,  conectar amb la natura i amb aquells que estimes. Vine i deixa que Mas Can Nadal et captivi amb la seva màgia, on cada estada es converteix en un capítol impregnat d’emoció i calidesa. 

Localització
Contacte
Maria Àngels Nadal Alabau
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'entorn:

0.2 km km km0.5 km km35 km4 km20 km4 km20 km0.5 km40 km
El què diuen els nostres hostes