Mas Can Puig de Fuirosos

"Lloc pintoresc i màgic"

1577

Una casa rural especialitzada en turisme de salut i benestar.

Mas Can Puig és una casa de pagès del segle XIV situada en la “vall de Fuirosos” (Parc Natural del Montnegre-Corredor), província de Barcelona entre Sant Celoni i Hostalric. A 50 minuts de Barcelona, 30 minuts de Girona i 30 minuts de les platges del Maresme i de la Costa Brava. Estem envoltats de roures, feixes, pins, plataners, alzines i oms, entre d’altres. La casa té 25 hectàrees de boscos propis, meravellosos per fer excursions a peu o BTT gaudint d’una extraordinària pau i un desitjat silenci. La restauració es va fer per garantir comoditat i benestar als nostres hostes.

És un lloc pintoresc i màgic on perdre i trobar-se de nou, renovat i ple d’energia. Ideal per amants de boscos frondosos amb animals nocturns que trenquen el silenci de la nit i paisatges exuberants de dia. El riu, les muntanyes, els ocells i els prats amb les seves ovelles pasturant formen un quadre perfectament equilibrat.
“Res millor per gaudir-lo en pau i contemplant la natura en solitari, en parella o en família, després de rebre un bon massatge relaxant.”

Tenim 7 habitacions molt àmplies amb bany, espais comuns i menjador gran, sala d’estar amb llar de foc, sala de teràpies manuals, biblioteca, DVDteca, espais exteriors i interiors amplis per a grups grans i parelles i nens.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

4 km100 km30 km7 km40 km15 km1 km30 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 23/12/2020

Si t'ha agradat, comparteix!