Fitxa actualitzada el 13/02/2024
"Casa rural a l'Empordà amb encant"
Descripció

Viu una experiència en una casa rural fantàstica al Baix Empordà, Costa Brava

Mas Dàlia és una masia catalana situada al cor del Baix Empordà, un autèntic paradís pels amants de la natura, del turisme rural i la Costa Brava.

La restauració de la casa, datada del segle XIV, s’ha realitzat preservant al màxim la seva autenticitat, buscant sempre que el visitant visqui una agradable experiència. Decorada amb un estil clàssic, s’ha combinat comoditat i funcionalitat a tots els seus espais, amb un resultat càlid, acollidor i familiar.

Mas Dàlia està situada a un punt estratègic de Baix Empordà, als afores del poble medieval de Monells. Des d’ella, és molt fàcil accedir a una gran varietat de punts turístics, platges, pobles medievals, centres comercials i un ampli ventall d’activitats.

Ubicada als afores del poble de Monells. El seu enclavament privilegiat, envoltat de bosc, però a prop d’algunes de les platges, cales i pobles costaners amb més encant de la regió, fan de Mas Dàlia, el lloc ideal per gaudir dels atractius de la zona, amb la intensitat que cadascun vulgui. La piscina compta amb diverses gandules i un chill out on passar les tardes.

Calidesa, confort i casa rural amb encant

L’interior de la casa té una distribució àmplia i generosa a totes les estances, còmoda i funcional. A la planta baixa, hi ha la cuina, totalment equipada, el menjador, saló principal i saló amb llar de foc, i 2 habitacions, una per a persones amb mobilitat reduïda.

A la planta superior, hi ha les suites, una sala d’estar (joc, lectura, etc..) i el safareig.

Mas Dàlia a Monells, al Baix Empordà, és una casa rural fantàstica.

Localització
Contacte
Sònia Ribas
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

2 km1 km km4 km16 km km20 km10 km km km0 km40 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari