Fitxa actualitzada el 16/06/2020
"Vista agradable amb un relleu suaument ondulat"
1354
Descripció

Habitacions en casa de lloguer compartida a Vilademuls (Vilafreser), Pla de l’Estany.
Antiga masia restaurada i adequada en una part per a la pràctica del turisme rural. Situada a la comarca del Pla de l’Estany, al límit de les comarques de l’Alt i Baix Empordà i Gironès. Molt ben comunicada per carretera, a 15 minuts de Girona i Banyoles, a 20 minuts de Figueres, a 30 minuts d’Empúries i a 40 minuts de la zona volcànica de la Garrotxa.

L’entorn ofereix una vista agradable amb un relleu suaument ondulat, combinant els conreus de secà d’hivern i d’estiu amb boscos de pi, roure i alzina molt adequats per a llargues i tranquil·les passejades.

La casa disposa de tres habitacions; una de quàdruple, una de triple i una de doble, totes amb bany propi. Ampli menjador amb llar de foc i sala d’estar amb TV i una cuina a disposició dels clients. També s’ofereix cuina de la zona amb productes del mateix hort i bestiar criat a la masia. A l’exterior de la casa es troba un gran espai obert amb herba de prat i arbres, una font d’aigua i una barbacoa, ideal per a estones d’esbarjo. Es dóna la possibilitat de participar en les feines de la granja a petits i grans, i disposem de petites rutes preparades per a fer excursions a peu per la zona.

A la casa s’hi accedeix des de la carretera nacional II que va de Madrid a La Jonquera. En el km 731,200 direcció a França després de la benzinera Campsa de Vilafreser i a uns 12 km de la ciutat de Girona, trobem un camí de terra en el marge esquerre, que s’enfila paral·lel a la carretera direcció nord, passa per davant d’una casa i s’endinsa dins un bosc. Transcorreguts uns 300 metres arribem a Mas dels Frares.

Localització
Contacte
Josep Bahí Bosch
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'entorn:

km km75 km km4 km20 km20 km30 km km4 km km30 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari