Fitxa actualitzada el 12/06/2023
"Tranquil·litat i bellesa de l'entorn pur"
1267
Descripció

Habitacions en casa de lloguer compartida a Susqueda, Selva.
Mas els Terrats és una masia del segle XVII restaurada. La tranquil·litat i bellesa de l’entorn pur que envolta la casa, convida al descans i la meditació. L’ambient de pau acaricia els nostres hostes.

La casa de turisme rural Mas els Terrats és especial. Estem en un indret meravellós al costat el pantà de Susqueda i sobre el riu Ter, a la frontera de la comarca de la Selva i la Garrotxa, a mig camí entre Girona i Olot. A només 80 minuts de Barcelona i 20 de Girona.

Les nostres sis habitacions tenen llar de foc, són molt àmplies, amb vistes magnífiques i estan decorades amb molta cura. Les nostres zones comunes són més i més grans perquè puguis llegir, jugar al billar, contemplar el paisatge des d’una de les terrasses o simplement relaxar-te sense haver de tancar-te en la vostra habitació. La nostra calefacció et mantindrà sempre calentet, i les xemeneies de les habitacions i del saló t’ofereixen els moments més càlids propis del turisme rural.

La nostra gossa Lua us rebrà amb el seu caràcter atent i jovial, i acollirà als vostres gossos i mascotes si decidiu venir amb ells. Les mascotes són sempre ben rebudes. Som un allotjament rural on acceptem gossos. La piscina natural és única, respectuosa amb el medi ambient i la vostra salut.

El nostre entorn ofereix gran varietat d’activitats pròpies del turisme rural com poden ser la pesca al riu Ter, excursions, senderisme o simplement passejar prop del riu Ter. A més, la nostra proximitat amb el “carrilet” per a bicicletes Olot-Girona, és molt assequible per a tots els públics.

Ens agrada la nostra casa rural i et convidem que visiteu perquè sigui també la teva.

Localització
Contacte
Israel Pazos
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'entorn:

6 km0.2 km km10 km40 km20 km40 km km10 km0.1 km0.2 km km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari