Fitxa actualitzada el 06/02/2024
"Masia envoltada de bosc mediterrani i camps de conreu"
1566
Mas-fuselles-casa-rural-pla-de-estany
Descripció

Gaudeix de la casa rural al Pla de l’Estany, Mas Fuselles 

Respira la tranquil·litat del Pla de l’Estany a Mas Fuselles, la casa rural per habitacions que t’acollirà a la propera escapada! 

Situada al municipi de Cornellà del Terri, aquesta casa de turisme rural disposa de 10 habitacions i dues plantes, no et faltarà espai per a l’estada en família o amb amics! 

Aquesta masia, construïda al segle XV, es va restaurar als anys 80 i acull famílies i visitants en qualitat de turisme rural des de l’any 1999. 

La Carina i en Narcís, els propietaris, prendran cura de tot el que necessitis durant la teva estada. No t’hauràs de preocupar pel menjar, ja que podràs gaudir d’un bon menú diari. 

Què es pot fer a la casa rural al Pla de l’Estany, Mas Fuselles? 

Si a més de la desconnexió també planeges fer activitats, Mas Fuselles és el teu lloc! 

Disposes de piscines a l’aire lliure i d’aigua calenta. Relaxació aquàtica a qualsevol època de l’any! També podràs fer servir la sala de jocs amb futbolí i billar. 

Pels petits de la casa també hi ha una pila d’entreteniment: parc de boles, pista per a jugar a futbol o a bàsquet, la tirolina, anar a l’hort… i fins i tot anar a visitar els animalons de la granja! 

A més, aquesta casa rural que es pot llogar per habitacions, està situada ben bé al centre de la província gironina. A tocar de Girona, Banyoles, Figueres, la Costa Brava i els Pirineus.  

Tot un món per descobrir i gaudir de la pau i la tranquil·litat!  

Reserva la teva estada al Mas Fuselles i comença a somiar amb les properes vacances! 

Localització
Contacte
Carina Vilà
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

6 km km km km km6,4 km21 km km km km km23 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari