"Entorn molt tranquil i plàcid"

El Mas Lacosta està situat al petit poble de Vila-sacra, en un entorn molt tranquil i plàcid, envoltat de camps de cultiu i natura. La casa fou construïda l’any 1926 i ha estat reformada posteriorment tot respectant el seu encant original, però dotant-la de tot els serveis i les comoditats modernes. Es troba emplaçada a només tres quilòmetres de Figueres i a prop de Castelló d’Empúries, Empuriabrava, Roses, Cadaqués, els Aiguamolls de l’Empordà i l’Escala, per la qual cosa pot oferir als seus clients una gran diversitat d’activitats, tant culturals i turístiques com esportives o de lleure.

Consta de vuit habitacions amples i lluminoses, amb totes les comoditats i equipaments. Quatre d’elles gaudeixen de cambra de bany pròpia i quatre disposen de dos banys compartits. S’hi admeten animals i tenim barbacoa d’obra. Hi ha pàrquing gratuit pels cotxes.

La masia Lacosta és ideal per a parelles, famílies amb mainada o grups d’amics que vulguin gaudir d’una estada tranquil·la però al mateix temps una gran oferta d’activitats. A més, permet gaudir de les vacances amb els animals de companyia.

Molt recomanable per aquelles persones que vulguin estar a prop d’una ciutat com Figueres on poden visitar el Museu Dalí, o fins i tot a prop de poblacions turístiques i vulguin fer servir la Masia com a allotjament per les seves estades i visites culturals o turístiques. La casa es troba a l’entrada dels poble deVila-sacra, i te un ampli espai exterior totalment ballat  i els nostres clients no tindran cap problema d’aparcament ni d’enrenou. Fem ofertes especials per a famílies, ja que oferim un llitet gratuït per als nens fins a dos anys a l’habitació dels pares. Pel que fa als nens de 5 a 12 anys, els oferim l’estada a meitat de preu.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

0.5 km600 km6 km3 km14 km6 km3 km5 km3 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 01/09/2020

Contacta amb el propietari
Joana Costa

Si t'ha agradat, comparteix!