Fitxa actualitzada el 27/11/2023
"Als peus del massís de les Gavarres"
Descripció

Mas Masaller: habitacions rurals un racó màgic a Cruïlles, a pocs Km de les platges de la Costa Brava 

Lloguer d’habitacions rurals al Baix Empordà. Deixa’t captivar pel cor d’aquesta casa rural. Una masia que ofereix lloguer d’habitacions a Cruïlles amb servei d’esmorzar amb fantàstics productes locals i de km0. Un racó d’emocions en el qual cadascuna de les seves parets respira història i vida. 

Mas Masaller, un mas que és un testimoni dels temps, ha estat com una pàgina en blanc reescrita amb passió l’any 2010. Aquí, als peus del majestuós massís de les Gavarres, cada pedra parla amb l’essència del segle XIII que, fusionada amb la modernitat, crea un lloc màgic. 

Masia a l’Empordà, per viure l’escència del turisme rural gironí 

Dins d’aquesta antiga casa de pagès, les 6 habitacions esdevenen petits santuaris, cadascun amb el seu caràcter únic. Amb bany privat, calefacció que et resguarda com una abraçada càlida, TV amb connexió USB per als moments de relax i WIFI gratuït que et connecta amb el món. 

L’antic hort, ara convertit en un espai de plaer, convida a riures d’alegria amb el seu parc infantil, partides d’emoció amb la taula de ping-pong, somnis d’estiueig amb la piscina que es vesteix de protecció i aromes de celebració amb la barbacoa que espera els teus plaers culinaris. 

Mas Masaller no és només un lloc on descansar; és una simfonia d’emocions on cadascun dels seus detalls et guia a través d’una experiència única. Aquesta casa no és només un lloc per allotjar-se; és un allotjament rural ideal per a fer una escapada rural, gaudir de l’Empordà, en tots els sentits: platges, pobles medievals, gastronomia i activitats al camp i a la natura. Viu el turisme rural autèntic! 

Localització
Contacte
casa-rural-mas-masaller-propietaris-01
Marta i Joan
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

2 km0 km km17 km15 km27 km20 km20 km km2 km0 km km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari