Mas Molera – Casa Pairal

Fitxa actualitzada el 18/04/2022
"S’hi res­pira l’ambient autèn­tic de pagès"
1056
Descripció

La casa rural Mas Molera s’ubica al nucli de Begudà, al municipi de Sant Joan les Fonts, al bell mig del Parc Natural dels Volcans de la Garrotxa, i a 5 km de la ciutat d’Olot. Es troba en un dels paratges més espectaculars del nord-est català, amb boscos frondosos, fonts i rieres. Ocupa un antic mas del segle XI que es va anar ampliant al llarg dels segles fins a contenir dues estances, la més antiga de les quals fou destinada a masoveria. La casa té una capacitat total de fins a 20 places distribuïdes en els seus quatre allotjaments: la Casa Pairal, el Pic de les Bruixes, el Bassegoda, i el Mont-ros, que es poden llogar individualment o conjuntament. Tots els allotjaments tenen calefacció, aire condicionat i wifi.

L’allotjament rural La Casa Pairal és a l’entrada principal de la masia i és l’allotjament rural més gran de la casa, amb capacitat de fins a 10 places. Consta de dues plantes. A la baixa, hi ha la sala d’estar i el menjador –amb televisior, llar de foc–, una cuina ben equipada, un bany i una habitació doble amb el seu propi bany. A la planta superior hi ha quatre habitacions dobles, totes amb bany. 

Els exteriors que comparteixen la Casa Pairal i els tres allotjaments de la Masoveria, hi trobareu la barbacoa i un menjador amb una gran taula; la zona de jocs infantils amb un sorral, un prat d’herba amb xarxa de voleibol, una àmplia sala polivalent, amb espai de jocs, un espai per fer tertúlia i una taula de ping-pong, i la piscina, amb zona per a adults i la infantil, on prendre el sol i refrescar-se. 

Mas Molera està molt ben comunicat per visitar tota la comarca de la Garrotxa. En el mateix nucli hi ha l’església romànica de Santa Eulàlia de Begudà (segle XII) i, ben a prop, hi ha el pont de Cossei. També us recomanem visitar el castell de Juvinyà de Sant Joan les Fonts, que data dels segles XII–XIV, un dels millors exemples conservats d’arquitectura civil d’època medieval de la comarca de la Garrotxa.

Des de la casa també es poden fer caminades a diversos volcans com el d’Aiguanegra amb vista de 360º espectacular, o fer la ruta de les tres colades, un recorregut que transcorre per una interessant zona de cingleres basàltiques, el boscarró i els cingles de Fontfreda, resultants del refredament de les colades de lava emeses per diferents volcans.

Mas Molera no accepta mascotes.

Localització
Contacte
Mas Molera
Gemma, Roser i Ramon
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'entorn:

4 km7 km55 km10 km34 km30 km35 km0 km5 km12 km0 km65 km
El què diuen els nostres hostes