Mas Pelai – B Empordà

Fitxa actualitzada el 31/08/2023
"Una casa rural autèntica"
63 3
Descripció

El Mas Pelai és una masia de 1897 situada a Bellcaire d’Empordà a les portes del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, al centre de l’Empordà, a 6 km del mar i molt a prop de les millors platges de la Costa Brava.

Mas Pelai és un conjunt,  que, després d’una restauració total, s’ha transformat en un espai que ofereix 3 allotjaments cadascun d’ells amb personalitat pròpia. Al mig d’un paisatge rural i pintoresc, el Mas ofereix el màxim confort amb una combinació entre un estil elegant i una decoració moderna. També oferim la possibilitat de llogar tota la casa, amb un màxim de 18 places.

Envoltat de vinyes, oliveres i pomeres, en el seu ampli jardí de 4.000 m2 es pot gaudir d’un entorn de descans i vacances idoni per famílies i grups. Contemplar el paisatge, gaudir del mar, escoltar el vent o respirar  l’aire i la tranquil·litat,  són part de l’experiència turística.

Equipament comunitari: piscina exterior vallada, jardí 4.000 m2 ,aparcament 6 places i WIFI

Allotjament Empordà

Elegant i tradicional allotjament integrat dins del conjunt Mas Pelai. L’allotjament Empordà compta amb les millors vistes al Parc Natural. Una elecció segura pel seu impecable estat i la seva excel·lent qualitat d’acabats i equipaments.

La primera planta disposa d’un gran saló-menjador, cuina, lavabo i una terrassa-menjador exterior.

A la segona planta disposa de 2 habitacions dobles, 1 bany complet i una gran habitació-suite amb el seu bany.

Localització
Contacte
Cinta Gutiérrez / Jordi Moll
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'entorn:

0,5 km0 km km10 km10 km km6 km0 km6 km10 km0 km40 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari