Mas Peraquintana – La Cort

"A 15 minuts a peu de les platges d'Empúries. A la zona arqueològica d'Empúries i dins el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà."

El nostre Mas es troba a la zona arqueològica d’Empúries, i dins el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. És una construcció d’origen tardo-romà, reconstruida el segle XVII i catalogada com a Bé d’Interés Cultural. Som a 3 km del centre de l’Escala i a 15 minuts a peu de la Platja del Moll Grec d’Empúries (on va arribar la Flama Olímpica el 92′).
Podreu gaudir d’una gran terrassa amb piscina al peu dels allotjaments. Trobareu a la vostra disposició taules, cadires, gandules i una petita barbacoa per a cada allotjament. A la vostra arribada tindreu begudes fresques a la nevera i cava a l’estiu com a benvinguda.
Els nostres allotjaments són ideals per a famílies que vulguin gaudir de les vacances en un ambient molt tranquil.
Oferim plaça de pàrquing a la Platja del Portixol d’Empúries.
Les entrades i sortides en temporada alta seran sempre en dissabte. L’hora d’entrada a la nostra masia és a partir de les 17h i la de sortida a les 11h.
No s’accepten animals.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

2 km93 km0.8 km18 km8 km1.2 km3 km50 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 19/08/2020

Contacta amb el propietari
Francesc i Elena
Som una parella enamorada del Turisme Rural. Desitjant contagiar-vos el nostre entusiasme per aquest model de turisme a l’idíl·lic marc de la Costa Brava.

Si t'ha agradat, comparteix!