Mas Petit – Gregal

Fitxa actualitzada el 18/10/2021
"Petits plaers, grans records"
Descripció

Casa de lloguer independent a La Bisbal d’Empordà, Baix Empordà.

Allotjament de 35 m2 d’una sola planta, amb accès directe des d’el jardí.

L’allotjament Gregal és l’únic del Mas Petit en planta baixa i a peu de jardí, des d’el que s’hi accedeix directament.

És un allotjament idoni per a parelles i famílies amb 1 fill. També per a ús individual.

Els seus 35 m2 es distribueixen en el dormitori amb llit de matrimoni, l’ampli bany i el saló. Podreu gaudir de l’acollidora sala d’estar amb TV i radio-CD, al costat de la llar de foc.

Els allotjaments están equipats amb calefacció per radiadors amb termostat independent, cuina, campana extractora, nevera/congelador, microones, torradora, cafetera Oroley, cuberts de cuina i de taula i tot el menatge.

Els entreguem amb tota la roba de llit, de bany (2 tovalloles per persona), de taula i de cuina.  A cada bany hi ha un assecador de cabell.

Tenim un safareig amb dues màquines de rentar roba, centrifugadora i assecadora per calor. Taula i planxa, estenedors i productes de neteja.

Trobareu una potent xarxa wi-fi per fibra òptica, gratuita i accesible des d’els allotjaments i també d’el porxo.

També tenim el porxo comunitari, de 70m2 (veure’l a www.maspetit.net), amb estufes de llenya i butà, una fantàstica barbacoa amb cuina a gas al costat, congelador, taula per 12/14 persones i zona de relax amb sofàs, des d’el que es gaudeix d’una vista magnífica de tot el jardí, amb camps de conreu i Les Gavarres de fons.

Al porxo hi ha un rentavaixelles. Tenim una taula supletoria, per fins a 20 persones.

Al Mas Petit tenim 6 allotjaments de diferent capacitat, des de 2/3 places fins a 5/6 places, amb una capacitat total de 17/23 places.
Tot plegat són 7 dormitoris dobles i un de triple i 7 banys, amb un total de 23 places: 17 places per a adults (entre llits de matrimoni i llits individuals) i 6 places més per a nens (en llits supletoris).

Vegeu www.maspetit.net

Localització
Contacte
Jordi Molina
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

0.5 km0 km90 km2 km10 km35 km15 km10 km2 km10 km0 km45 km
El què diuen els nostres hostes