Fitxa actualitzada el 15/11/2023
"Autèntica casa pairal del segle XVII"
Descripció

Descobreix l’encant històric de Mas Solés: Una joia del segle XVII a Parlavà 

Fantàstic allotjament en entorn rural al Baix Empordà per 10 persones. Amb una ànima que data abans del 1614, la majestuosa Mas Solés, inclosa amb justícia a l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, et convida a viure una experiència autèntica en el cor del nucli antic de Parlavà. Casa de lloguer independent 

Imagina’t passejar pels passadissos d’aquesta autèntica casa pairal, on cada pedra parla de segles passats i cada racó respira l’estil rústic original que la fa única. Amb una àmplia parcel·la de 5953 m², el seu entorn exterior és tan impressionant com l’interior, amb una superfície construïda de 1018 m² que captiva amb la seva imponent presència. 

Mas Solés: on l’encant del passat abraça la tranquil·litat del present 

Una vegada dins, la teva estada es converteix en una oportunitat d’immersió en un entorn rural que ofereix no només comoditat sinó també tranquil·litat. Cinc habitacions dobles amb bany privat esperen per acollir-te, cada una amb la seva pròpia història i caràcter. La cuina totalment equipada, un espai que desperta la teva creativitat culinària, és el lloc de trobada per a moments inoblidables. Les grans sales d’estar són testimonis de rialles compartides i instants de descans, creant records que duraran tota la vida. 

Mas Solés no és només un lloc per allotjar-se; és un entorn exclusiu amb vistes excepcionals, a pocs quilòmetres de la Costa Brava. Cada finestra ofereix una postal captivadora, permetent als visitants experimentar i contemplar l’encant històric que respira cada racó d’aquesta casa rural centenària. 

Benvinguts a Mas Solés, on el passat es fusiona amb el present en una dansa encisadora. És més que una masia; és una oportunitat única de retrobar l’encant dels segles passats i crear nous records que perduraran per generacions. 

Localització
Contacte
Rubèn Oliver
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

0 km12 km114 km6,5 km8 km40 km17 km10 km8 km5 km0 km40 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari