Mas Teixidor i Colomer

Fitxa actualitzada el 21/04/2023
"Un espai on us sentireu com a casa"
1555
Descripció

El Mas Teixidor data del 1639. És un dels 5 masos històrics de Caldes de Malavella i, temps enrere, un referent a la comarca, per les seves dimensions, per la gent que hi treballava i pel servei que donava, doncs era una de les finques que proveïa d’aigua al poble.

Nosaltres hi entrem el 1992 i ens trobem una casa en runes. Vàrem iniciar un lent procés de reconstrucció fins al 2014, any en què decidim fer un canvi i apostar per un nou model de vida. Aquest passava innegociablement per fer un Turisme Rural amb l’única idea de compartir amb tants com vulguin aquesta casa meravellosa. I aconseguim el nostre objectiu el març de 2021, obrint portes i començant aquesta aventura. I serem molt feliços de què vingueu a passar uns dies a casa nostra… casa vostra.

Us garantim una estada agradable i tranquil·la. I us oferim també la possibilitat que us hi quedeu a sopar, aspecte molt pràctic, doncs un cop sopats podreu seguir gaudint de la casa durant la nit, fent una timba, jugant a billar o senzillament conversant amb qui més us plagui.

Localització
Contacte
Nani Castellsagué
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

0,5 km0 km km km13 km45 km23 km23 km km15 km0 km6,6 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari