"Silènci profund"
632

Al municipi de Quart, a escassos minuts de la ciutat immortal de Girona, al mig de les Gavarres, a mitja hora de la Costa Brava i a tocar de l’AP-7, trobem Mas Vinyoles, una casa rural de lloguer íntegre que pot acollir fins a deu persones.

La casa rural està ubicada en una masia completament restaurada formada per dos allotjaments rurals, el Mas Vinyoles I i el Mas Vinyoles II, per a quatre i sis persones, respectivament. El mas s’ubica en una zona de protecció nacional de gran bellesa paisatgística i amb una fauna i flora particular, elements que converteixen aquests allotjaments rurals en ideals per passar-hi uns dies tranquils de descans.

L’allotjament rural de lloguer complet Mas Vinyoles II, que és per a sis persones, té una decoració molt acurada on conviuen mobles d’estiu rústic amb mobiliari més modern. Consta de tres habitacions, de les quals una té un llit de matrimoni i bany complet amb dutxa, i les altres dues estan equipades amb llits individuals les quals comparteixen un altre bany amb dutxa. La cuina, el menjador i la sala d’estar és tot un sol espai, on hi ha la taula pels àpats i unes còmodes butaques encarades a la llar de foc. En aquest allotjament també hi trobem un porxo amb una taula i cadires.

Un gran jardí rodeja la casa on hi trobem la zona de la barbacoa, la piscina i una hamaca per fer llargues migdiades o llegir un bon llibre. També hi ha el petit hort biològic de la propietària i nombrosos arbres fruiters.

Mas Vinyoles està situada en un entorn privilegiat: el massís de les Gavarres, a cavall de les comarques del Baix Empordà i el Gironès, que ofereix un extens paisatge forestal de quasi 350 kilòmetres quadrats, el qual podreu explorar passejant o en bicicleta. Les Gavarres disposen d’un mirador natural: el Santuari dels Àngels, de visita pràcticament obligada, des del qual podreu visionar gran part de la Costa Brava i dels Pirineus: des de les Illes Medes fins a Tossa de Mar, tota la plana de Girona i des del Canigó al Montseny.

A trenta minuts teniu les platges de la Costa Brava Central: Palamós, Sant Antoni de Calonge, Sant Feliu de Guíxols o Platja d’Aro. També podeu acostar-vos a la ciutat de Girona, amb una gran oferta cultural, gastronòmica i comercial.

Mas Vinyoles II no accepta mascotes.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

7,5 km30 km20 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 25/05/2022

Contacta amb el propietari
Kathrin Schmidhauser
La propietària de Mas Vinyoles, la Kathrin Schmidhauser, viu a “Les Gavarres” des de l’any 1985 i li encanta! Tenir cura del bosc i de la vida salvatge ha esdevingut un projecte important de la seva vida. La fa feliç adonar-se que cada any una nova varietat d’ocells descobreix que la finca de Mas Vinyoles és un bon lloc per viure, al menys una part de l’any. La idea de compartir la pau que respira tot aquest indret és la raó per oferir casa seva com a casa de turisme rural.

Si t'ha agradat, comparteix!