Fitxa actualitzada el 01/08/2023
"Silènci profund"
632
Descripció

Al municipi de Quart, a escassos minuts de la ciutat immortal de Girona, al mig de les Gavarres, a mitja hora de la Costa Brava i a tocar de l’AP-7, trobem Mas Vinyoles, una casa rural de lloguer íntegre que pot acollir fins a deu persones.

La casa rural està ubicada en una masia completament restaurada formada per dos allotjaments rurals, el Mas Vinyoles I i el Mas Vinyoles II, per a quatre i sis persones, respectivament. El mas s’ubica en una zona de protecció nacional de gran bellesa paisatgística i amb una fauna i flora particular, elements que converteixen aquests allotjaments rurals en ideals per passar-hi uns dies tranquils de descans.

L’allotjament rural de lloguer complet Mas Vinyoles II, que és per a sis persones, té una decoració molt acurada on conviuen mobles d’estiu rústic amb mobiliari més modern. Consta de tres habitacions, de les quals una té un llit de matrimoni i bany complet amb dutxa, i les altres dues estan equipades amb llits individuals les quals comparteixen un altre bany amb dutxa. La cuina, el menjador i la sala d’estar és tot un sol espai, on hi ha la taula pels àpats i unes còmodes butaques encarades a la llar de foc. En aquest allotjament també hi trobem un porxo amb una taula i cadires.

Un gran jardí rodeja la casa on hi trobem la zona de la barbacoa, la piscina i una hamaca per fer llargues migdiades o llegir un bon llibre. També hi ha el petit hort biològic de la propietària i nombrosos arbres fruiters.

Mas Vinyoles està situada en un entorn privilegiat: el massís de les Gavarres, a cavall de les comarques del Baix Empordà i el Gironès, que ofereix un extens paisatge forestal de quasi 350 kilòmetres quadrats, el qual podreu explorar passejant o en bicicleta. Les Gavarres disposen d’un mirador natural: el Santuari dels Àngels, de visita pràcticament obligada, des del qual podreu visionar gran part de la Costa Brava i dels Pirineus: des de les Illes Medes fins a Tossa de Mar, tota la plana de Girona i des del Canigó al Montseny.

A trenta minuts teniu les platges de la Costa Brava Central: Palamós, Sant Antoni de Calonge, Sant Feliu de Guíxols o Platja d’Aro. També podeu acostar-vos a la ciutat de Girona, amb una gran oferta cultural, gastronòmica i comercial.

Mas Vinyoles II no accepta mascotes.

Localització
Contacte
Kathrin Schmidhauser
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'entorn:

7,5 km0 km km km km km30 km0 km km km0 km20 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari