Masia Torre Lloreta

Fitxa actualitzada el 23/01/2024
"Una masia medieval al centre de la Costa Brava"
RESERVA ONLINE
Descripció

Entre pedres antigues i històries de conte: Torre Lloreta una masia medieval a Calonge i Sant Antoni de Calonge, Costa Brava 

Benvinguts a l’ànima viva de la Masia Torre Lloreta, un tresor encastellat a Calonge i Sant Antoni, batent al ritme palpitant de la Costa Brava. Aquí, entre les pedres antigues d’una torre fortificada, sorgeix una experiència que captura el cor i l’esperit per viure el turisme rural en una casa molt especial. 

Aquest allotjament rural de lloguer complet té una capacitat per a 20 persones, la masia és una casa històrica; és un viatge a través del temps, amb sis habitacions encantadores i dues dobles, cada racó omplert amb l’essència de la Denominació d’Origen Empordà. Ja sigui llogant-la sencera o dividida entre les joies de la Casa Puigtavell i la Casa Puig Cargol, cada opció et convida a entrar en un paradís rústic molt ben restaurat amb equipaments de qualitat. 

L’allotjament Puigtavell de Masia Torre LLoreta, com un poema amb cinc estrofes, pot acollir deu viatgers amb habitacions plenes de somnis. Alhora, l’allotjament Puig Cargol de Torre Lloreta és un allotjament de ressò tranquil, per a sis persones. 

Torre Lloreta a Calonge, Costa Brava és: història, qualitat i confort en tots els sentits. 

Allotjar-se a Torre Lloreta : un viatge a través del temps i la natura a la Costa Brava 

Amb la seva història marcada pel pas del temps, la Torre Lloreta et guia amb la seva torre de defensa, que com un vigilant silenciós, rememora els temps bèl·lics. Des d’aquest punt estratègic, es despleguen les Gavarres i les platges paradisíaques de Palamós i Sant Antoni, oferint una paleta de colors i sons que fan bategar el cor. 

Aquesta masia és més que una estada; és una oportunitat de compartir els teus dies amb els membres peluts de la família, ja que Torre Lloreta obre els seus braços a les mascotes. Explora els racons com la Cova d’en Dainael Castell de Torroella de Montgrí, i el Poblat Ibèric d’Ullastret. Deixa’t captivar amb els tresors de La Bisbal de l’EmpordàPeratalladaPals i Monells, i descobreix la riquesa d’aquesta regió que ha resistit les marques del temps. 

 

Localització
Contacte
Anna i Roger
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

1 km0 km km1 km km km3,5 km1 km km0,5 km0,5 km39 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari