Fitxa actualitzada el 10/04/2024
"Una casa rural amb estil escandinau"
2078
Descripció

El Niu dels Falcons: l’essència d’un xalet de muntanya convertit en turisme rural, a la Molina

Busques una habitació rural amb esmorzar al Pirineu? De totes les propostes que Catalunya ofereix als seus visitants, tant en mar com en muntanya, el Niu dels Falcons s’ubica en un lloc privilegiat del Pirineu, concretament al poble de La Molina, municipi d’Alp.

Situat en mig del bosc, gaudiràs de fantàstiques vistes a la Cerdanya. A pocs minuts de les pistes d’esquí de la Molina i la Masella, el turisme rural Niu dels Falcons t’ofereix estades en habitacions càlides i confortables amb esmorzar inclòs i serveis de mitja pensió.

Al Niu dels Falcons els gossos són benvinguts!

La casa rural és un xalet charme que compta tan sols amb set habitacions, completament equipades, mostrant la tranquil·litat en la seva màxima expressió. Oferint tots els serveis als seus hostes, per a satisfer totes les necessitats que puguin sorgir.

Els amants de l’esquí, la bicicleta de muntanya, els vols en globus o en avioneta, el senderisme o l’escalada són els grans candidats a passar uns dies inoblidables en aquest xalet. Però si el seu objectiu és simplement relaxar-se, gaudir còmodament en plena naturalesa, passejar, escriure, meditar… o simplement, no fer res, també sentirà trobar-se en el lloc adequat.

Localització
Contacte
Dorothea Lorenz
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

1.5 km0 km1,5 km15 km8 km1,5 km150 km19 km1,5 km1,5 km0 km117 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari