Fitxa actualitzada el 16/06/2022
"Una casa rural amb estil escandinau"
2078
Descripció

Habitacions en casa de lloguer compartida a La Molina, Cerdanya.

De totes les propostes que Catalunya ofereix als seus visitants, tant en mar com en muntanya, el Niu dels Falcons neix en un lloc privilegiat.

La Lluïsa, propietària d’aquest meravellós Niu, es confessa enamorada de l’alta muntanya, la naturalesa i la qualitat de vida. Ella importà dels Alps suïssos el concepte, peculiar, de petit i selecte negoci basat a oferir al client el millor, de la millor manera; amb un caire personalitzat, amable i familiar.

El Niu dels Falcons està rodejat per la màgia de l’alta muntanya. Situat a l’estació d’esquí de La Molina (Girona) i a pocs kilòmetres de l’estació d’esquí de La Masella.

Aquest “xalet de charme” que compta tan sols amb set habitacions, completament equipades, mostrant la tranquil·litat en la seva màxima expressió. Oferint tots els serveis als seus hostes, per a satisfer totes les necessitats que puguin sorgir.

El xalet està situat enmig del bosc a tocar de les pistes d’esquí, compta amb un ampli jardí adornat amb un petit llac. Paisatge que no és més que el principi de les boniques vistes pirinenques que a través dels seus finestrals s’aconsegueixen veure.

Seran unes oques les que donen la benvinguda al visitant; animals que arribaren per casualitat i en contra de tot pronòstic decideixen adaptar-se a un medi hostil per a elles, segurament en pro de la seva bellesa.

Els amants de l’esquí, la bicicleta de muntanya, els vols en globus o en avioneta, el senderisme o l’escalada són els grans candidats a passar uns dies inoblidables en aquest xalet. Però si el seu objectiu és simplement relaxar-se, gaudir còmodament en plena naturalesa, passejar, escriure, meditar… o simplement, no fer res, també sentirà trobar-se en el lloc adequat.

Localització
Contacte
Dorothea Lorenz
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

1.5 km1,5 km15 km8 km1,5 km150 km19 km1,5 km1,5 km117 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari