Rourevell – Can Soler de Rocabruna (Casa Pairal)

Fitxa actualitzada el 01/08/2023
"Confort i modernitat"
733
Descripció

   

Casa de lloguer independent a Camprodon, Ripollès.
Allotjament situat al Pirineu Català, a la comarca del Ripollès, en l’Espai Natural de l’Alta Garrotxa, municipi de CAMPRODON.

La masia ofereix a més de la “Casa Pairal“, dos habitatges independents més, situats a la mateixa Masia. Tenim la possibilitat de convertir els tres habitatges en un allotjament més gran, ideal per a grups grans.

La casa té per al seu ús exclusiu, una sala molt espaiosa (58 m² útils) amb diferents ambients, un d’ells amb llar de foc, un altre en una galeria molt lluminosa amb grans vistes. La cuina és espaiosa (21 m²) té la seva pròpia taula menjador. Equipada amb els estris per cuinar i menjar. Electrodomèstics: Nevera-congelador, forn, microones, torradora, batedora, espremedora, rentavaixelles, Cafetera Nespresso

Aquests espais es complementen amb 3 habitacions amb bany que poden ser triples i algunes fins i tot quàdruples. Una d’elles té un llit de matrimoni “El Llit del Pastor”, les altres tenen llits individuals. Totes les habitacions tenen el seu propi bany. Podem distribuir fins a 8 + 3 places a les habitacions, seguint els teus criteris.

Té un espai exterior (terrassa) d’ús exclusiu.

Comparteix la cabana (sala polivalent), zona de jocs infantils, “Era” (taules, cistella …), barbacoa.

Localització
Contacte
Concepció
Reserves 660176354
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

8 km0.2 km25 km4 km8 km60 km60 km0.3 km3 km5 km0,1 km100 km
El què diuen els nostres hostes