Serrat de la Teia – La Cabanya

Fitxa actualitzada el 05/06/2023
"Entorn privilegiat i ple de vida"
832
Descripció

Casa de lloguer independent a Sant Joan de les Abadesses, Ripollès.
Hem posat en marxa el Mas Serrat de la Teia, us oferim un Mas els orígens del qual es remunten a l’alta edat mitjana. Així consta en el Capbreu de l’Abat Arnau de Vilalba datat de 1397. Es tracta d’una casa de pagès formada de tres plantes i una cabanya adossada recentment rehabilitada. Al pis superior, hi fan vida els propietaris del Mas.
Des de sempre aquest Mas ha estat vinculat a una important activitat agrícola i ramadera, a dia d’avui encara en funcionament. Per això ofereix al visitant, no sols espais confortables sinó també un entorn privilegiat ple de vida.

LA CABANYA situada al cantó est de la casa, encara conserva l’obertura original en forma d’arcada de mig punt, permetent l’accés a l’habitatge des de l’era del Mas. La recent rehabilitació permet oferir a l’usuari les màximes comoditats en uns espais acollidors, decorats amb senzillesa, tot combinant l’estil rústic que recorda altres temps amb detalls totalment actuals.

Característiques:
Habitatge de planta baixa més planta pis.
Planta baixa amb pati-jardí, sala d’estar, menjador, cuina i bany amb dutxa.
Planta pis: Tres habitacions, una individual i dues dobles i lavabo amb dutxa.
Serveis: TV, Internet, cuina completa amb rentaplats, microones, forn, nevera i rentadora, calefacció de biomassa i estufa de llenya. També disposa de pàrquing.

Localització
Contacte
Ramon Roqué
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

5 km5 km40 km15 km30 km70 km100 km30 km0.8 km1 km0.2 km100 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari