Descobreix Girona a través de les flors

©Toni Vilches. Ajuntament de Girona.

Al mes de maig, Girona s’omple de flors! Durant deu dies la ciutat obre els seus espais més amagats i els engalana amb la implicació dels ciutadans. Durant uns dies, els colors i les aromes florals envaeixen les places i els carrers de la ciutat.

L’itinerari és un espectacle emocionant, tot un regal per als sentits. És un llenguatge artístic de grans dimensions, on la bellesa de les composicions florals harmonitza amb el fantàstic patrimoni monumental i històric de la ciutat.

Des de la primera edició, l’any 1954, l’exposició ha canviat d’escenari, passant per diferents llocs emblemàtics de Girona. L’any 1993, Girona, Temps de Flors es va convertir en un itinerari que fins i tot et porta a patis i jardins d’habitatges i edificis de gran interès cultural que no es poden visitar la resta de l’any.

Al marge de les propostes artístiques, l’exposició va acompanyada de moltes altres activitats per a tothom: concursos de flors, fotografia, cinema i d’altres; propostes gastronòmiques a molts restaurants de la ciutat, on les flors són part dels ingredients; participació ciutadana en els muntatges florals, i moltes altres experiències que reclamen la teva visita.

Si vols conèixer el festival amb més detall, consulta la seva pàgina web!