El lloguer d’habitacions, la modalitat ideal per desconnectar

Can Coll II. Garriguella

Quan algú explica que ha passat el cap de setmana o les vacances en una casa rural, segurament imaginareu que ha llogat una casa sencera, amb un gran jardí, piscina i situada en un entorn natural únic. Us hem d’explicar que aquesta és la modalitat més coneguda del turisme rural però n’hi ha una altra que està lligada als orígens d’aquesta activitat i que us permetrà oblidar-vos de tot i viure moments de desconnexió completa: el lloguer d’habitacions.

A la nostra associació hi tenim més de quaranta cases que lloguen les seves habitacions repartides per tota la província de Girona. Totes elles estan completament equipades i moltes disposen de piscina i equipaments especialment pensats per als més petits de casa.

Un servei que les diferencia de les cases independents és el servei d’esmorzar, dinar i sopar. En aquestes cases, els propietaris us prepararan uns menjars exquisits. A més, si sou amants de la gastronomia, és una molt bona fórmula per conèixer i degustar productes de proximitat que sovint elaboren a la mateixa casa els propietaris.

Són cases especialment indicades per a parelles, grups reduïts d’amics i famílies amb pocs membres, tot i que si en sou més, sempre podeu agafar totes les habitacions que ofereix la casa. En aquesta modalitat, els propietaris us cuidaran com si fóssiu un membre més de la família i faran de la vostra estada, un record inoblidable.

Des de l’Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu us animem a provar aquesta opció amb la qual gaudireu al màxim de les comarques gironines. Ah! I no oblideu de demanar als propietaris quins indrets únics que heu de visitar i quina és la oferta d’activitats de la zona!

Descobriu les nostres cases de lloguer d’habitacions