El Ruralxec Ideal, una nova opció per regalar una escapada en una de les nostres cases rurals

Des d’aquest mes de febrer, oferim una nova opció per regalar una experiència rural autèntica per descobrir els racons més singulars de les comarques gironines: el Ruralxec Ideal. Amb aquesta nova modalitat podràs regalar una escapada que inclou dues nits per a dues persones en una de les nostres cases rurals que formin part del Programa Ruralxec Ideal, dos esmorzars i un sopar. A més, en cada Ruralxec Ideal, l’establiment escollit obsequiarà els hostes amb un detall de benvinguda.

El nou Ruralxec Ideal s’uneix a l’Escapa’t, l’Especial i al Gaudim amb la voluntat d’oferir una nova escapada de tres dies per conèixer l’oferta dels establiments rurals associats així com activitats del territori.

A través de les quatre modalitats actuals s’amplia l’oferta per tal d’arribar a tot el públic que és amant del turisme rural. Tots ells són adequats com a regals de casament, d’empresa, d’aniversari i, sobretot, per celebrar dies especials com el Sant Valentí, l’aniversari de casament o Sant Jordi. D’altra banda, també són una molt bona opció per fer una sorpresa als amics i família, i fer una escapada per les comarques de Girona.

Coneix tots els detalls dels quatre Ruralxecs, escull-ne un i regala’l!