Festival d’arts escèniques FASTT

L'atmosfera que es respira al festival FASTT

El FASTT és un festival d’arts escèniques que aposta per la descentralització de l’exhibició cultural i per l’apropament de les arts escèniques a les zones rurals.

Desenvolupat en xarxa amb diferents micropobles de l’Alt Empordà, el FASTT busca diluir el concepte de municipi en el marc del festival i concebre els diferents espais com a part d’un territori conjunt.

D’aquesta forma, el FASTT, vol posicionar la comarca de l’Alt Empordà en el mapa cultural de la província, oferint cada estiu una programació per a tots els gustos i edats. El festival pretén ser un punt d’interès cultural i turístic de la comarca i oferir als seus habitants una millora de la seva vida sociocultural.

El FASTT té lloc de forma anual durant el mes de juliol i comprèn espectacles i activitats de teatre, dansa, màgia i circ de la mà d’un gran nombre d’artistes. A més, el festival fomenta la participació ciutadana mitjançant la realització de tallers guiats per artistes professionals.

Entrades

Per tal d’obtenir entrades pels diversos espectacles, la seva compra s’efectua a través de la pàgina web oficial del festival.

Preu entrada general: 12, 50 €

Preu entrada infantil: 6 €

Avantatges 

Un 10% de descompte sobre les entrades generals pels hostes de Turisme Rural Girona.

Informació de contacte

Correu electrònic: info@fastemporda.cat 

Pàgina web: https://fastemporda.cat/ 

Mas Gironí, s/n, Garrigàs,

Alt Empordà

17476, Girona