Gaudeix del Turisme Rural tot l’any!

Mas Can Salvi. Parlavà.

Allotjar-se en una casa rural de l’Associació Turisme Rural Girona és la millor opció per trencar amb la rutina i l’estrès del dia a dia. No cal que us espereu a les vacances d’estiu o de Nadal, o a tenir uns dies de festa, qualsevol època de l’any és ideal per fer turisme rural.

T’hi trobaràs com a casa!

Can Coll. Garriguella.

Cada casa té la seva personalitat i encant particular. Els propietaris vetllen perquè us hi trobeu com a casa. Estan completament equipades amb tot allò necessari per gaudir de l’estada i desconnectar, com cal, del dia a dia. Hi trobareu diferents espais d’esbarjo per als més petits, tant a l’aire lliure com a cobert, zona de jocs, pistes de futbol a l’aire lliure i piscina; i moltes permeten l’estada amb animals domèstics.

Moments únics amb bona companyia

Mas Alba. Terradelles

Podeu escollir fer una escapada de cap de setmana amb la parella i deixar-vos cuidar pels nostres associats, o fer estades amb la família i els amics per compartir moments de gran diversió i aventura. Teniu allotjaments de lloguer complet o d’habitacions, des de 2 a 20 places. Segur que trobeu la casa rural que millor s’adapta als vostres plans.

Paisatges de gran bellesa

Beget. Maria Geli / Pilar Planagumà. Arxiu PTCGB.

L’estada en una casa rural us permet gaudir del territori, conèixer pobles meravellosos, descobrir paisatges de gran bellesa, fer senderisme, fer excursions a cavall o en bicicleta, provar productes de proximitat de gran qualitat, i molt més.

Entra a l’apartat de Cases Rurals del nostre web i reserva la teva pròxima aventura en una casa rural!