Girona Cases Rurals – garantia de teixit associatiu!

Girona Cases Rurals t’ofereix +240 cases rurals a la província de Girona, totes elles adherides a l’Associació de Cases de Turisme Rural Girona, Costa Brava i Pirineu.  El web t’ofereix un contingut actualitzat i una varietat de cases de turisme rural legalitzades i gestionades pels mateixos propietaris.

Les modalitats de cases rurals són:

Reserva habitacions rurals: en masies o cases de poble, on pots reservar habitacions amb servei d’esmorzar i en alguns casos serveis de dinar i/o sopar. Totes elles ofereixen equipaments pensats per a tu. Sales, zones de descans, menjador, piscina, visita a la granja… Algunes cases rurals que ofereixen reserva d’habitacions rurals, també ofereixen dret a cuina o espais per escalfar-te el menjar.

Consulta els serveis amb el propietari i reserva una habitació a una casa de turisme rural.

Reserva cases rurals completes: en masoveries o cases de poble, on pots reservar una casa rural completa o independent. Totes elles tenen equipaments pensats per a tu. Cases rurals amb piscina, llar de foc, gimnàs, sala de jocs, camps de futbol, etc. En qualsevol cas, llogaràs la casa completa o un dels allotjaments complets que tingui la propietat.

Girona Cases Rurals, busca el distintiu d’establiment adherit a Turisme Rural Girona, l’Associació de Cases de Turisme Rural de les comarques gironines

Tant si es tracta de reserva d’habitacions rurals o reserva d’una casa rural de lloguer complet, en ambdós casos totes les cases rurals de Girona Cases Rurals són cases rurals associades a Turisme Rural Girona i les reconeixeràs perquè a l’entrada dels establiments hi tenen el distintiu d’adhesió.

Un distintiu que marca la professionalitat i el sentit de pertinença al sector de cases de turisme rural per part dels propietaris de la casa rural.