Identifica les nostres cases de turisme rural

Seguint amb el Pla d’accions per implementar la nova imatge de l’Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu, a partir de l’estiu les cases rurals associades s’identificaran amb un nou rètol que, segurament, trobareu a la seva porta d’entrada.

El disseny de la placa l’ha realitzat Versus Comunicació Gràfica, que formen part del Club de proveïdors oficials i entitats col·laboradores de l’associació, i recull, elegantment, tot allò que representen les nostres cases i que les fan úniques: l’entorn natural i rural on s’ubiquen, l’amabilitat amb la qual els seus propietaris reben als hostes, la multitud de serveis que disposen, l’hospitalitat que sentiran els usuaris i la particularitat de totes les cases on no en trobareu dues iguals.

A mesura que les nostres cases vagin incorporant aquest rètol, esperem crear un mapa que us ajudi a identificar-les d’entre l’oferta d’allotjaments actual. Allotjar-vos en una de les nostres cases de turisme és una experiència que sempre recordareu.