Ja pots consultar la nova guia de cases rurals 2022!

Un any més, hem actualitzat la nostra Guia de cases rurals 2022 que recopila tots els allotjaments que integren l’Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu.

La publicació s’edita en dos formats, el paper i el digital. Inclou informació útil de les +240 cases rurals associades, com pot ser la capacitat, si són de lloguer complet o d’habitacions (B&B), els principals serveis que ofereix i els seus equipaments, etc., i organitza els allotjaments en funció de la comarca on estan ubicades: Alt Empordà Baix EmpordàCerdanyaGarrotxaGironèsLa SelvaPla de l’Estany i Ripollès.

A la Guia també hi trobareu propostes d’activitats que es poden fer a les comarques gironines, restaurants de la zona, així com la recopilació de les Oficines de Turisme de tot el territori.

Versió paper o digital

La versió paper la podeu trobar a les oficines de turisme (OT) de tota la província de Girona, a les entitats que donen suport a l’Associació i a les gasolineres Petrocat. Ben aviat, també estarà disponible en clubs esportius referents.

La versió digital, que és completament gratuïta i accessible des de qualsevol dispositiu mòbil o ordinador de sobretaula, es pot consultar a través de l’aplicació dinàmica a l’ISSUU.