Ja tenim la Guia de cases rurals 2020!

Guia de cases rurals TRG 2020. © Versus Comunicació.

Descobriu la personalitat de les +240 cases associades a l’Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu a través de la nostra Guia de cases rurals que acaba de sortir d’impremta. En ella hi trobareu cases adequades per famílies nombroses, per compartir amb amics, per fer-hi escapades romàntiques, per fer-hi trobades empresarials, per descobrir nous paisatges, per anar-hi amb la mascota.

Amb un enfocament pràctic, és un document de fàcil utilització que permet trobar la casa rural més adequada a cadascuna de les vostres necessitats agrupades segons la comarca gironina on està ubicada: Cases Rurals a l’Alt Empordà, Cases Rurals al Baix Empordà, Cases Rurals a la Cerdanya, Cases Rurals a la Garrotxa, Cases Rurals al Gironès, Cases Rurals a La Selva, Cases Rurals al Pla de l’Estany i Cases Rurals al Ripollès. Amb una destacada presència gràfica, es descriuen les principals característiques dels allotjaments associats.

També hi trobareu activitats que es poden fer a les comarques gironines, restaurants de la zona així com la recopilació de les Oficines de Turisme de les Comarques de Girona.

La Guia de cases rurals també té la seva versió digital que permet una difusió ràpida a través de la xarxa i també una versió per als dispositius mòbils, cada vegada més utilitats pel conjunt de la ciutadania.

Us esperen un munt d’experiències úniques si us allotgeu en les nostres cases rurals!

Allotjar-vos a una casa associada a Turisme Rural Girona és una bona opció per gaudir d’una estada en una casa rural autèntica amb història i gaudir al màxim del territori. Masies, masoveries, cases de poble compartides o independents, on el compromís amb la qualitat dels seus equipaments, el tracte i el respecte amb la natura i l’entorn rural hi és sempre present. També suposa viure una experiència única en pobles petits i gaudir de la gastronomia local.

Descarrega’t la Guia de cases rurals TRG 2020 en PDF.