Activitats

Aprofita els avantatges i ofertes del Club Amic!

Gaudeix dels descomptes i avantatges que t’ofereixen les empreses de turisme i entitats culturals de les comarques gironines que col·laboren amb Girona Cases Rurals.

Descobreix els racons més espectaculars de les comarques gironines. Visita museus tradicionals, practica esports d’aventura, atreveix-te a saltar en paracaigudes, coneix la història dels pobles gironins més bonics, passeja entre escultures.

Complementa la teva estada a les nostres cases rurals, gaudint de les múltiples propostes turístiques i culturals que formen part del Club Amic. Aprofita les seves ofertes i descomptes especials per ser hoste de les cases rurals de Girona Cases Rurals. 

Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries

Un museu que us convida a conèixer l’impressionant sistema de producció de farina, l’energia de l’aigua i la seva turbina Francis, la importància del blat i de la farina per obtenir els diferents tipus de pa que mengem i com la humanitat ha transformat el blat durant els 10.000 anys que fa que s’alimenta d’ell.

Museu d’Arqueologia de Catalunya‐Empúries

Museu d’Arqueologia de Catalunya‐Empúries. El jaciment d’Empúries, situat davant del mar Mediterrani, al municipi de l’Escala, és un jaciment excepcional on conviuen les restes de la ciutat grega d’Emporion i de la ciutat romana d’Emporiae.

La Vinyeta

La vinyeta és una petita explotació de vinya i olivera al mig de l’Empordà, a Mollet de Peralada. És una empresa jove, familiar, fruit de l’esforç i les il·lusions.

Terracotta Museu de Ceràmica

Terracotta Museu de Ceràmica. L’activitat més emblemàtica de la Bisbal d’Empordà ha estat, històricament, la ceràmica, una manufactura de gran tradició i renom que ha generat un important patrimoni material i immaterial.

Skydive Empuriabrava

Viu una experiència única que quedarà gravada en la teva memòria per sempre.

Descobreix el cel i compleix el teu somni a La Terra del Cel,

Turismon

Turismon és una agència de viatges que promou un turisme de qualitat respectuós amb el territori. Amb ells descobriràs el territori a través dels seus paisatges.

Bosc d’Escultures de Can Ginebreda

El Bosc d’escultures de Can Ginebreda, a Porqueres, la gràcia està a deixar enrere els arbres, no tant per veure el bosc, que també, sinó per observar les escultures que hi ha escampades en set hectàrees d’una passejada agradable i reflexiva.

Museu etnogràfic de Ripoll

Memòria i vida des de fa 100 anys

L’any 1929 es fundava l’Arxiu Museu Folklòric de Ripoll, que s’instal·là a les golfes de l’antiga església de Sant Pere i fou el primer de Catalunya dedicat a l’etnografia.

Filtrar per Comarques
Filtrar per Tipus d’Activitat