Activitats

Aprofita els avantatges i ofertes del Club Amic!

Coneix què hi ha al darrere d’un got de llet, descobreix els racons més espectaculars de les comarques gironines, practica esports d’aventura o salts en paracaigudes, coneix la història del Ripollès, o passeja entre escultures.

Complementa la teva estada en les nostres cases rurals, gaudint de les múltiples propostes turístiques i culturals que formen part del Club Amic i aprofita les seves ofertes i descomptes especials! 

Vinper Tour – Observacions Astronòmiques

El Vinper Tour – Observacions Astronòmiques, són especialistes en turisme i activitats astronòmiques, viatges per empresa i fires de mostra internacionals, així com viatges vacacionals a mida.

Terracotta Museu de Ceràmica

Terracotta Museu de Ceràmica. L’activitat més emblemàtica de la Bisbal d’Empordà ha estat, històricament, la ceràmica, una manufactura de gran tradició i renom que ha generat un important patrimoni material i immaterial.

Skydive Empuriabrava

Skydive Empuriabrava és la zona de salt amb paracaigudes més buscada internacionalment, situada en un entorn natural únic: Empuriabrava (Girona).

Aquí pots gaudir de la millor experiència de paracaigudisme,

Turismon

Turismon és una agència de viatges que promou un turisme de qualitat respectuós amb el territori. Amb ells descobriràs el territori a través dels seus paisatges.

Bosc d’Escultures de Can Ginebreda

El Bosc d’escultures de Can Ginebreda, a Porqueres, la gràcia està a deixar enrere els arbres, no tant per veure el bosc, que també, sinó per observar les escultures que hi ha escampades en set hectàrees d’una passejada agradable i reflexiva.

Museu etnogràfic de Ripoll

El Museu etnogràfic de Ripoll té el seu origen l’any 1929 amb la fundació de l’Arxiu Museu Folklòric de Ripoll, que s’instal·là a les golfes de l’antiga església de Sant Pere,

Filtrar per Comarques
Filtrar per Tipus d’Activitat