Activitats

Aprofita els avantatges i ofertes del Club Amic!

Coneix què hi ha al darrere d’un got de llet, descobreix els racons més espectaculars de les comarques gironines, practica esports d’aventura o salts en paracaigudes, coneix la història del Ripollès, o passeja entre escultures.

Complementa la teva estada en les nostres cases rurals, gaudint de les múltiples propostes turístiques i culturals que formen part del Club Amic i aprofita les seves ofertes i descomptes especials! 

Vinper Tour – Observacions Astronòmiques

El Vinper Tour – Observacions Astronòmiques (des de 1995) és una empresa dedicada a experiències d’astronomia en l’àmbit rural. Treballen en allotjaments rurals de Catalunya i ho fan amb monitors Starlight (I.A.C.

Terracotta Museu de Ceràmica

Terracotta Museu de Ceràmica. L’activitat més emblemàtica de la Bisbal d’Empordà ha estat, històricament, la ceràmica, una manufactura de gran tradició i renom que ha generat un important patrimoni material i immaterial.

Skydive Empuriabrava

Viu una experiència única que quedarà gravada en la teva memòria per sempre.

Descobreix el cel i compleix el teu somni a La Terra del Cel,

Turismon

Turismon és una agència de viatges que promou un turisme de qualitat respectuós amb el territori. Amb ells descobriràs el territori a través dels seus paisatges.

Bosc d’Escultures de Can Ginebreda

El Bosc d’escultures de Can Ginebreda, a Porqueres, la gràcia està a deixar enrere els arbres, no tant per veure el bosc, que també, sinó per observar les escultures que hi ha escampades en set hectàrees d’una passejada agradable i reflexiva.

Museu etnogràfic de Ripoll

Memòria i vida des de fa 100 anys

L’any 1929 es fundava l’Arxiu Museu Folklòric de Ripoll, que s’instal·là a les golfes de l’antiga església de Sant Pere i fou el primer de Catalunya dedicat a l’etnografia.

Filtrar per Comarques
Filtrar per Tipus d’Activitat