Cases Rurals a Girona

Rourevell - Ripollès - Girona Cases Rurals

Per què fer turisme rural a Girona?

La província de Girona és capdavantera en oferta d’establiments de turisme rural. T’animem a descobrir aquesta província situada a tan sols una hora i quart de Barcelona i una hora i quart de Perpinyà.

Girona Cases Rurals t’ofereix més de 240 cases rurals per escollir la que més s’ajusti a les teves necessitats! Totes les cases rurals que t’ofereix Girona Cases Rurals estan associades a Turisme Rural Girona. És per això que et recomanem buscar el distintiu de casa rural associada, un segell que et garanteix que són cases rurals professionals i legals.

Rètol TRG Casa rural associada – Turisme Rural Girona – Girona Cases Rurals
Rètol TRG Casa rural associada – Turisme Rural Girona – Girona Cases Rurals

Reserva una casa rural completa o habitacions rurals amb esmorzar a Girona. Coneix les opcions que t’ofereix aquesta província de Catalunya i gaudeix del seu fantàstic territori: natura, cultura, història i gastronomia!

Per què escollir una casa rural a Girona?

Ens faltaria molt d’espai al blog de Girona Cases Rurals per enumerar les raons que us animaran a allotjar-vos en cases de turisme rural durant les vostres estades o vacances a la província de Girona.

I és que Girona és una destinació molt maca i pionera en turisme rural. Et permet descobrir un territori molt divers i fantàstic. És realment variat i ofereix moltes possibilitats als visitants. Les cases rurals que hi ha a la província són ideals per passar les teves vacances amb família, amb parella o amics i gaudir d’establiments rurals únics en un territori que t’ofereix infinites possibilitats per viure, descobrir i desconnectar.

A continuació et resumim les raons principals per fer turisme rural a Girona:

  • Girona és pionera en establiments de turisme rural. De fet, va ser la primera província a Catalunya on s’inicià l’activitat del turisme rural als anys 90.
  • Girona t’ofereix un territori molt variat. Mar, interior i muntanya. I les cases rurals es troben molt a la vora del teu recurs natural preferit. Durant la teva escapada rural pots combinar les visites a zones de mar i muntanya, sense fer molts kilòmetres.
Cala Estreta – Girona Cases Rurals – Oficina Turisme Palamós
  • Podràs descobrir poblacions, indrets, rutes, camins de ronda, parcs naturals… fantàstics! Des de la Costa Brava nord o sud, on hi ha platges, cales, penya-segats i viles marineres maquíssimes fins al Pirineu on les poblacions de muntanya ofereixen paisatges entranyables a cada estació de l’any, sense oblidar el seu interior, on els camps i paratges t’enamoraran.
Estany Malniu – Cerdanya – Girona Cases Rurals
  • Girona és història i així ho demostren poblacions d’interior històriques i medievals que té aquesta província tan bonica: Girona, Pals, Castelló d’Empúries, Banyoles, Besalú, Santa Pau de Segúries, Camprodon, Ribes de Freser o Puigcerdà, són algunes de les poblacions que et recomanem si fas turisme rural.
Banyoles – Pla de l’Estany – Girona Cases Rurals – Patronat Costa Brava
  • Girona, és destí de cases rurals i per aquest motiu et recomanem allotjar-te en cases rurals de Girona Cases Rurals. Veuràs que tots els establiments són dirigits per professionals del turisme rural. Són tots ells grans amfitrions i uns grans coneixedors del territori.

 

Així que t’esperem a Girona i a les cases rurals de Girona Cases Rurals per gaudir d’una província entranyable i allotjar-te en establiments rurals on podràs estar en contacte amb la natura, relaxar-te i fugir del soroll i de l’estrès.

Descobreix les nostres cases