Ruralxec. La millor opció per regalar una estada en una casa rural!

Busques un regal original que sigui una experiència?

Regalar una estada en una casa rural és un regal molt original i de proximitat que mai s’oblida! El programa Ruralxec t’ofereix la possibilitat de regalar vals-regal per bescanviar en cases rurals a Girona, Costa Brava i Pirineu.

La venda està disponible a través de la pàgina web www.gironacasesrurals.com/ruralxec

És un procés de compra online fàcil, senzill i segur.

Regala Ruralxec i sorprèn!

A continuació et detallem quines opcions de Ruralxec t’oferim:

El Ruralxec Escapa’t és per si vols sorprendre amb una escapada rural d’una nit amb esmorzar inclòs fet amb molt d’amor amb productes de proximitat. Aquest xec regal permet gaudir de la tranquil·litat del camp, passejar per poblets plens d’història, compartir un sopar amb el caliu de la llar de foc i, acabar l’escapada amb un bon esmorzar elaborat amb productes de proximitat que elaboren els propietaris de la casa rural escollida. El Ruralxec Escapa’t és ideal per a dues persones. Per parella o amics. El millor un regal d’aniversari, regal de noces, regal d’empresa, regal pel Tió o per Nadal. A més, en cada Ruralxec Escapa’t, l’establiment escollit obsequiarà els hostes amb un detall de benvinguda! Aquest regal és ideal per a fer un detall i sorprendre a qui més estimes!

Si el que vols és regalar un cap de setmana complet d’estada en una casa rural, pots optar pel Ruralxec Ideal. És una escapada que inclou dues nits per a dues persones en una de les nostres cases rurals, dos esmorzars i un sopar. A més, en cada Ruralxec Ideal, l’establiment escollit obsequiarà els hostes amb un detall de benvinguda. El Ruralxec Ideal és també una bona opció per a fer un regal d’aniversari, regal de noces, regal d’empresa, regal pel Tió o per Nadal. A més, en cada Ruralxec Ideal, l’establiment escollit obsequiarà els hostes amb un detall de benvinguda! L’estada en una casa rural amb el Ruralxec Ideal sorprendrà a qui ho gaudeixi i esdevindrà un bon record!

El Ruralxec Especial. Sou un grup reduït d’amics o família de 4? Voleu viure una estada en una casa rural?  El Ruralxec Especial és un bon regal per a gaudir en grup reduït. De família de quatre o amics, ja que inclou dues nits en una casa rural per a quatre persones. És un xec regal molt indicat per aprofitar el cap de setmana, viure la vida al camp i conèixer els paisatges rurals on estan ubicades les nostres cases rurals. També per gaudir del territori, la seva gent, les activitats i la gastronomia de la zona. A més, en cada Ruralxec Especial, l’establiment escollit obsequiarà els hostes amb un detall de benvinguda!

Ruralxec Gaudim. Lloguer de casa rural per a vuit persones. És una estada per dues nits en una casa rural per a vuit persones. Molt indicat per compartir amb els amics o la família l’esperit del turisme rural, en un allotjament rural tot equipat. Gaudeix de cases rurals amb piscina, barbacoa, jardí o llar de foc. El millor un regal d’aniversari, regal per a grups. I a més en cada Ruralxec Gaudim, l’establiment escollit obsequiarà els hostes amb un detall de benvinguda! Aquest regal és ideal per a fer un detall i sorprendre a qui més estimes!

Com pots comprovar, t’oferim  Ruralxecs per a tots els gustos i per a totes les ocasions! Ara només cal que escullis el que s’adapta millor per sorprendre els teus amics i familiars.

Regala una experiència en una casa rural per descobrir els racons més singulars de les comarques gironines. Sempre encertaràs!

Coneix tots els detalls dels quatre Ruralxecs, escull-ne un i regala’l!