Turisme en família amb Girona Cases Rurals

Viviu el turisme familiar a les nostres cases rurals 

Allotjar-se a una casa rural a Girona, Costa Brava i Pirineués una fantàstica opció per gaudir de la natura i desconnectar. Les cases rurals de Girona Cases Rurals són ideals per vosaltres. Cases ruralsautèntiques i amb encantsituades a les comarques gironines. Cases rurals a Girona de 2 a 20 places. Totes elles gestionades pels seus propietaris, els quals us rebran afectuosament i us recomanaran les millors propostes de turisme familiar a la vora del mateix allotjament.  

Les cases rurals de Girona Cases Rurals compten amb uns entorns naturals perfectes on fer infinitat d’activitats per divertir-se en família. Experimenteu la vida als pobles rurals de les comarques gironines allotjant-vos en cases rurals confortables i autèntiques. Viviu la vida a pagès al costat dels més petits, ben segur que no ho oblidaran. Sentiu l’encant de la natura amb una excursió a peu, en bicicleta, amb cavall... O per què no, atreviu-vos a provar un bosc vertical o a fer una excursió amb caiac. I per finalitzar la jornada, que millor que continuar compartint un bon sopar als restaurants que us recomanem.  

Escolliu la casa rural que més s’adapti a les vostres necessitats: casa rural completa o habitacions rurals,  i gaudiu de tots els seus equipaments pensats per a vosaltres: piscina, barbacoa, parcs infantils, granja… I molts més. 

Us estan esperant!