Viu el Nadal a les nostres cases rurals

Falten pocs dies perquè arribi una de les èpoques més màgiques de l’any: el Nadal. Aquest any, però, seran uns dies molt diferents del que estem acostumats, on tots i cadascun de nosaltres haurà de pensar en la salut de l’altre i evitar fer grans trobades. No obstant això, podem celebrar aquest moment amb la nostra bombolla familiar i fer cas a la saviesa popular que ens recorda que “val més ser pocs però ben avinguts”.

Per aquest Nadal diferent, des de Turisme Rural Girona us proposem que us sumeu a l’opció de passar aquests dies en una de les nostres cases rurals ubicades a les comarques gironines. Tenim molts motius per fer-vos aquesta recomanació, però en aquest article en destaquem cinc.

La seguretat és la nostra prioritat

Des del primer dia, les nostres cases rurals associades han adequat i desinfectat tots els espais perquè la vostra estança sigui segura i no es vegi estroncada per la Covid-19.

Reunions íntimes

Les nostres cases s’adapten a les vostres necessitats. Per això, i aquest any encara més, totes les cases segueixen les mesures que marca el Ministeri de Sanitat i el Departament de Salut pel que fa al seu aforament, sectoritzant, si és necessari, els espais.

Us sentireu com a casa

Els propietaris de les nostres cases de turisme rural treballen perquè us hi sentiu com a casa. Són tots molt hospitalaris i consideren que el bon tracte amb el client és indispensable. Per això les cases estan completament equipades amb tot allò que pugueu necessitar.

Paisatges idíl·lics

La gran majoria de les nostres cases rurals estan ubicades en entorns naturals que us deixaran bocabadat. Segons la casa rural escollida, podreu perdre-us per boscos frondosos, passejar entre camps de pastures, resseguir camps de conreu o vorejar la costa mediterrània pels camins de ronda. Són uns paisatges tranquils, on predomina la calma, la solitud i els sons dels animals.

Productes de Km0

Si sou amants de la bona gastronomia amb el producte de proximitat, hi ha la modalitat de lloguer d’habitacions que és una de les millors opcions per degustar productes de primera qualitat en les receptes de cuina fetes a la manera antiga cuinades amb molt de temps i dedicació pels propietaris.

Mascotes benvingudes

Cada vegada són més les cases rurals que accepten mascotes al seu interior. Així tots podreu gaudir d’aquestes festes en companyia, fent que l’estada sigui còmoda i inoblidable per a tots.

T’esperem! Escull la teva casa ideal.