Aprofita el cap de setmana per formar-te en una casa rural

Taller d'il.lustració amb Gemma Capdevila. Font: Casa Rural El Reixac.

Els establiments rurals són el lloc idoni per fer trobades i tallers amb professionals experts gràcies a l’entorn tranquil i natural en el qual estan ubicats. Algunes de les nostres cases rurals ja han començat a acollir activitats amb un o diversos experts en un tema que són compartides amb col·legues de professió o amics.

Les cases rurals per la seva limitació de places tenen la mida justa per realitzar aquestes trobades, que no poden ser molt massificades si en volem treure un bon rendiment. També ajuda en les jornades de convivència entre persones d’interessos compartits, poder gaudir de la tranquil·litat, de l’entorn i de l’ambient de natura que es respira en els nostres establiments.

Escoltar, comentar, practicar i sobre tot repetir.
Escoltar comunicats o ponències, discutir-les, posar-les a la pràctica amb tallers de forma individual o compartida. Discutir punts de vista, arribar a conclusions, conèixer els altres participants al voltant de la taula de menjar o al costat de la llar de foc abans d’anar a dormir. Fer-hi amistats i repetir l’experiència en una nova és el que ja han experimentat algunes de les nostres cases que han innovat en la prestació de nous serveis.

Són experiències que, per exemple, ja s’han dut a terme a la Casa Rural El Reixac, on han acollit tallers sobre coneixements de la natura, sobre tècniques d’il·lustració, sobre tantra aplicat, sobre comunicació visual, sobre com escollir el periodisme independent, etc. Aquests i altres temes són susceptibles de generar un interès particular, solament ens cal trobar l’expert i confiar-ho a una de les cases de Turisme Rural Girona on posar-ho en pràctica.

Veureu que és una altra forma de passar el cap de setmana on ampliar coneixements i fer nous amics.