Fitxa actualitzada el 26/10/2023
"La teva casa a l'Alt Empordà"
Descripció

Respira història a Can Navata, la teva casa rural a l’Empordà ideal per a grups 

Benvinguts a l’ànima viva de Can Navata, una antiga masia agrícola que riu i somriu amb el pas dels segles al petit poble de Baseia – Siurana, a l’Alt Empordà. Aquest racó de somnis, reformat amb amor el 2008 per convertir-se en una casa de turisme rural, és molt més que un lloc on descansar; és un poema vibrant en pedra i natura. Aquesta casa rural és ideal per a grups de vint persones. 

Can Navata, amb les seves arrels que s’estiren fins al segle XVII, és una obra d’art amb l’essència de l’Empordà. Des del moment que creues el seu umbral, t’embriaga l’harmonia entre la història que abraça i la modernitat que acaricia. La restauració és com una simfonia, mantenint la serenor de la seva essència original mentre dansa amb les comoditats d’un establiment rural del segle XXI. És un lloc on el temps es converteix en un aliat, permetent-te retrobar-te amb la pau i la tranquil·litat que només aquest lloc pot oferir. 

Les voltes catalanes, testimonis silents dels anys passats, et reben com a guardianes de secrets. L’ampli menjador i cuina et conviden a tastar la tradició i la modernitat en cada racó de la casa rural. L’espai de lectura i biblioteca, com un refugi d’intel·lecte, t’abraça amb la calidesa de la paraula escrita. 

Una masia rural en un entorn immillorable 

I el jardí, un racó màgic de més de 1000 m², és com un paisatge canviant que acull somnis i rialles. Can Navata, amb els seus àmbits diferents, és com un mosaic de sensacions, un regal per als sentits. Aquí, cada racó és una invitació a gaudir de l’essència de la casa com si fossis part de la seva història. 

A Can Navata, no sou merament hostes; sou convidats a viure la vostra pròpia història, a sentir-vos com a casa i a descobrir la màgia de l’Empordà que perdura en aquesta masia amb ànima. Casa rural ideal per a trobades familiars i amics.  

Localització
Contacte
Amparo Pages
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'entorn:

1 km100 km1 km20 km1 km10 km15 km3 km45 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari