Fitxa actualitzada el 02/05/2023
"Viu la natura i comparteix una estada inoblidable als Pirineus de Girona."
421
Sala d'estar La Batllia I
RESERVA ONLINE
Descripció

La Batllia està ubicada a la comarca del Ripollès, a dos quilòmetres del municipi de Sant Joan de les Abadesses, en el vessant solell de la plana a la vall del riu Ter direcció Camprodon. La casa rural ocupa una gran masia catalana que conserva la seva activitat agrícola-ramadera. Té una capacitat fins a 20 persones, i la configuren La Batllia I, La Batllia II i La Cabanya, tres allotjaments independents completament equipats per a gaudir d’una excel·lent estada, dos dels quals estan ubicats a les antigues masoveries i, el tercer, a l’antic paller.  

La Batllia I és un allotjament rural per a un màxim de sis persones. Compte amb dues habitacions, una amb llits individuals i, l’altre, amb llit de matrimoni. Disposa d’un altell que pot esdevenir una tercera cambra. A la sala-menjador podreu gaudir de la llar de foc i de la cuina que està totalment equipada.

La casa està rodejada per un gran jardí, que comparteixen els tres allotjaments, on hi trobareu la piscina coberta climatitzada, la qual es pot gaudir pràcticament tot l’any, les barbacoes i zones de pícnic porxades individuals per cada allotjament, i un aparcament cobert. Jocs infantils i juvenils en les zones verdes completen l’esbarjo de grans i petits.  

A la Batllia hi ha granja de vaques i altres animals domèstics on la mainada descobrirà un munt de secrets de la vida agrícola i ramadera, on podran viure experiències úniques ben a prop dels animals.

La plana de la vall del riu Ter és un territori idoni per a la pràctica del senderisme i de la BTT, especialment si hi aneu tota la família o amb infants. En aquesta zona hi ha la Ruta del Ferro, una via verda ciclable que uneix el municipi de Sant Joan de les Abadesses amb les poblacions veïnes de Ripoll i Ogassa i pròximament també s’unirà amb Sant Pau de Seguries i Olot. També tenim present al Ripollès, entre d’altres tresors, els Monestirs de Sant Joan de les Abadesses i de Ripoll, joies arquitectòniques del país.

La Batllia no accepta mascotes.

Localització
Contacte
Maria Carme Bernadet
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'entorn:

2 km0 km30 km7 km15 km40 km80 km20 km2 km0.2 km0 km80 km
El què diuen els nostres hostes
Altres allotjaments d’aquest propietari