"Entorn natural i visual immillorable"
1144

Casa de lloguer independent a Porqueres, Pla de l’Estany.
Mas Solaric és una masia dividida en tres apartaments, amb una extensió de terreny de més de 100.000 metres quadrats, que pertany a la mateixa família des de 1735.

Mas Solaric està situat dins un entorn natural i visual immillorable, dintre del Pla d’Espais d’Interès Natural de l’Estany de Banyoles i amb vistes a l’Estany.

Els apartaments estan moblades amb moble antic i disposen d’antena parabòlica, wi-fi al menjador i a les habitacions, barbacoa exterior, etc.

Com a llocs propers d’interès cultural podem assenyalar l’Estany de Banyoles, el Museu Darder de Banyoles, les Estunes, el Parc Neolític de la Draga, les Coves Prehistòriques de Serinyà a 1,5 km, el Pont de Besalú a 8 km, el Parc Natural de la Garrotxa a 15 km, el Museu Dalí de Figueres a 25 km, la Catedral de Girona a 20 km, la Costa Brava a 35 km, vols en globus a Santa Pau, a 15 kms…

Mas Solaric III és un apartament amb capacitat per a 10 persones. Disposa d’una cuina-menjador amb llar de foc, 2 hab. dobles, 2 hab. triples i 4 banys.
Es pot unificar amb Mas Solaric I.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

2.5 km3 km80 km2 km20 km1.5 km25 km3.5 km3 km0.5 km34 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 17/06/2020

Contacta amb el propietari
Lluis Salellas

Si t'ha agradat, comparteix!