Riudecòs Agroturisme – El Molí

"Envoltats per boscos del Montseny-Guilleries"

1143

Riudecòs Agroturisme us oferim tres cases rurals de lloguer íntegre, en un entorn natural, a la vora de la riera de Riudecòs.
Estem situats entre les poblacions d’Arbúcies i Sant Hilari Sacalm, a prop del petit i pintoresc nucli de Joanet, a la comarca de la Selva (Girona). Envoltats pels boscos del Parc Natural del Montseny i Les Guilleries, i relativament a prop del sud de la Costa Brava.
Disposem de Cal Masover (5places) i Les Golfes (6places), amb l’opció de lloguer conjunt. I, El Molí de Riudecòs (11places).

Les cases rurals estan totalment a condicionades i reformades amb un ambient natural de pedra i fusta, compten amb cuina totalment equipada i zona privada de pati/jardí amb barbacoa i la zona compartida de la piscina. Ideals per a trobades agradables i disteses, bé amb la família o bé amb els amics.
Us animem a consultar-nos per xerrar una estona i per veure si és el racó que esteu buscant.
Xafardejeu el nostre web per descobrir exactament qui som i què us podem oferir.
Merci!
-Jordi i família de Riudecòs-

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

6 km80 km25 km7 km30 km30 km10 km6 km35 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

[show_gd_mylist_btn]

Fitxa actualitzada el 17/05/2022

Contacta amb el propietari
Jordi Puigdevall Miralpeix
Benvolguts/des, us volem presentar Riudecòs, el mas on hem viscut i vivim la nostra família des de fa generacions. Actualment ens dediquem a l’agroturisme, combinant la tradicional activitat forestal amb la del turisme rural.

Si t'ha agradat, comparteix!