Regala un Xec Regal! Ruralxec escapades en cases rurals

 

T’agradaria regalar una escapada en una casa rural? És una experiència amb la qual podràs descobrir cases rurals en alguns dels racons més espectaculars de la província de Girona?

A Girona Cases Rurals oferim el programa d’estades Ruralxecs, uns xecs regal intercanviables per estades a cases rurals adherides a l’Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu.

Regala Ruralxec! Un regal sostenible i un regal ideal per aniversaris, casaments, Nadal… Amb ells pots proporcionar un munt d’emocions i grans moments a les persones que més t’importen. A més, amb els Ruralxec, l’establiment escollit rep els hostes amb un detall de benvinguda.

Existeixen 4 modalitats de Ruralxec: Escapa’t, Ideal, Especial i Gaudim. Pots adquirir-los a través de la botiga online de la web gironacasesrurals.com fent una compra fàcil i segura. Tan bon punt feta la compra, l’usuari rebràs un correu amb el document PDF del Ruralxec i el número de transacció, el qual deurà intercanviar amb els allotjaments rurals adherits a cada programa.