Turalgi.com, la central de reserves de cases rurals autèntiques

La central de reserves online Turalgi sorgeix de la necessitat que tenen els associats/as de Turisme Rural Girona. Els propietaris/es troben que el sector de reserves d’allotjaments no té una plataforma amb la qual s’identifiquen i sàpiga expressar les característiques úniques i especials del que significa allotjar-se a una casa rural, on normalment encara es combina la vida quotidiana de pagès amb allotjar a hostes.

Un altre clar motiu per la qual es crea Turalgi és la necessitat per als nostres associats/des de professionalitzar el sector, aportant un acompanyament als propietaris/es i gerents, assessorant i sobretot digitalitzant els processos de reserva.

Connectem amb diversos channel managers, sent bastant innovadors en el sector del turisme rural. També oferim una extranet senzilla i intuïtiva, on els allotjaments més “analògics” que encara treballen les seves reserves amb telèfon i agenda de paper puguin gestionar els seus calendaris i reserves d’una manera senzilla i amb molt d’assessorament del nostre equip.

Aquesta gestió dels allotjaments i dedicació als propietaris fa que els clients finals puguin fer reserves 100% on-line.

Pel que ens converteix en un dels pocs portals web a Espanya on els hostes poden reservar la seva estada sense haver d’esperar la resposta de confirmació per part de l’allotjament. Això agilitza moltíssim la programació de les vacances.

A poc a poc i sabent que el sector de les reserves d’allotjaments està molt centrat en uns pocs portals web, des de Turalgi  volem fer-nos lloc en el món digital oferint a l’hoste una informació clara i completa dels allotjaments i un procés de reserva intuïtiu, segur i fàcil. I als propietaris i gerents oferir un assessorament personalitzat i un fàcil accés a la tecnologia d’última generació.

RESERVA FÀCIL, SEGURA I INTUÏTIVA

Tres senzills passos per a trobar la casa rural ideal per a tu:

Cerca – Selecciona un allotjament – Reserva 100% on-line (Pagament directe a l’allotjament)

CONSELLS PER A TROBAR LA MILLOR CASA RURAL PER A TU:

  1. Un cercador fàcil i intuïtiu: Utilitza el cercador principal de la nostra pàgina, pots seleccionar el tipus de casa que cerques, de lloguer íntegre o habitació amb esmorzar, o bé si ets flexible, no seleccionis cap classe per a veure totes les opcions.
  2. Tria un lloc on anar, o t’aconsellem que seleccionis la nostra opció de “Tot Girona Província”, així tindràs més resultats, després podràs situar-los tots al mapa.
  3. Posa dates de la teva estada, aquest punt és clau, els allotjaments rurals solen tenir un mínim de nits en algunes temporades, si tens flexibilitat prova de fer diverses cerques de dates. Normalment, el mínim de nits sol ser de dues nits durant tot l’any, encara que també trobaràs de només una nit.
  4. Indica quantes persones us allotjareu. Des de Turalgi sabem que a vegades no és fàcil saber quantes persones viatjareu, sobretot en grup d’amics o família, per això en els resultats de les cases disponibles podreu veure allotjaments amb la capacitat que has seleccionat, però també et mostrarem els resultats i preus per a capacitats amb més persones si és possible.

Després de seguir aquests passos, veuràs les cases disponibles 100% en línea. Des d’aquí ja podràs seleccionar la teva pròxima estada o continuar navegant per les diferents fitxes per a ampliar informació.

Si necessites un resultat més específic, una vegada que estiguis en la pàgina de resultats, trobaràs la nostra barra de filtres, on hem creat les categories més buscades en el món de les cases rurals.

Una vegada t’hagis decidit per una casa rural només hauràs d’omplir les dades d’un titular i una targeta de garantia per a confirmar la reserva. Turalgi no cobra res, el pagament és sense intermediaris directe a la casa. Serà la casa rural la que cobrarà directament la paga i senyal o bé es posarà en contacte amb tu per a indicar-te les condicions de pagament.

Ja només queda gaudir de la teva estada en una casa rural autèntica.

Visita la nostra web www.turalgi.com i sgueix-nos a Facebook, Instagram Twitter.