Un Sant Valentí com a tu t’agrada

Vols impressionar la teva parella amb un regal ben original per Sant Valentí? Et proposem una escapada romàntica en una casa rural.

Tots necessitem desconnectar de la rutina i gaudir de la nostra parella i, a vegades, el dia a dia ens impedeix fer-ho com ens agradaria. Per això et proposem que aprofitis el dia dels enamorats per gaudir d’una nit romàntica amb esmorzar o una escapada amb sopar i esmorzar inclòs en una casa rural de la província de Girona. Regala el nostre xec regal RuralXec Escapa’tRuralxec Ideal, un regal molt romàntic, rural i diferent.

És un regal per gaudir de la parella en la tranquil·litat del camp. Passejar agafats de la mà per poblets plens d’història. Degustar productes de proximitat i de quilòmetre zero en els esmorzars o d’un sopar romàntic amb el caliu de la llar de foc.

No t’ho pensis més, regala una escapada en una casa rural de la província de Girona i celebra un Sant Valentí com a tu t’agrada!

Inicia la compra del teu regal romàntic i gaudeix-lo amb la teva parella *

*Les cases rurals que participen en els xecs regals Escapa’t i Ideal les podeu consultar una vegada seleccionat el ruralxec escollit. No totes les cases rurals del web Girona Cases Rurals participen en aquest programa.