Can Gat Vell II – El Graner 3 persones

"Tranquil·litat, pau, silenci i un gaudir de coses senzilles"

RESERVA ONLINE:

Al poble de Llampaies, dins el municipi de Saus, Camallera i Llampaies, a l’Alt Empordà, a 15mn de la Costa Brava, hi ha la finca rural Can Gat Vell. Disposa de 3 cases rurals adossades dins de la Masia Petita: La Solana, El Graner i La Pallissa, els quals poden acollir fins a un màxim de 15 persones. La casa és de fàcil accés, ja que es troba en un punt fronterer amb les comarques del Gironès, Baix Empordà, Pla de l’Estany, a prop de les principals vies de connexió amb la Costa Brava i la frontera amb França.

La casa rural El Graner és a nivell de jardí. És per 3-4 persones i consta de dues habitacions, una d’elles amb llit de matrimoni i un bonic finestral que li dona molta lluminositat, i l’altra, amb dos llits individuals on cal destacar el sostre que encara manté les bigues de fusta originals. La cuina, el menjador i la sala d’estar formen un sol ambient, amb llar de foc i televisor satèl·lit/WIFI. Té un bany amb banyera completament equipat.

Aquest allotjament disposa d’una terrassa privada a la part posterior, amb taules, cadires i una barbacoa portàtil. A la part del davant, una altra terrassa permet accedir al jardí comunitari.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

120 km0.4 km8 km8 km17 km22 km6 km8 km37 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 05/04/2023

Contacta amb el propietari
Isabelle Rubis
Un somni fet realitat.. Sóc la Isabelle i us presento a la meva família, l’Eduard, el meu marit i els meus fills, en Roger i l’Oriol. El 2013 vaig voler deixar Barcelona per anar a viure al camp, a Llampaies, un petit poble de 80 habitants de l’Alt Empordà. La vida a ciutat era massa estressant i esgotadora. Necessitava tornar als orígens, a l’essència rural i redescobrir les petites coses que ens fan feliços quan es disposa de temps.

Si t'ha agradat, comparteix!