Can Marisch – Casa Pairal + Les Corts + Les Arcades

Fitxa actualitzada el 07/11/2023
"Catalogat com a patrimoni local protegit"
231111
Descripció

Can Marisch casa rural a la vora de l’Escala amb piscina 

Benvinguts a Can Marisch una casa rural a 10 minuts de l’Escala i de les platges d’Empúries. Gaudiu d’una casa rural al poble de Valveralla una autèntic allotjament rural que cuida tots els detalls i us ofereix una estada de qualitat.  

Can Marisch ofereix tres allotjaments rurals independents, cada un amb la seva ànima única: la Casa Pairal, les Corts i les Arcades. Cada racó d’aquesta casa de l’Empordà és una invitació a retrobar-se amb la tranquil·litat que sovint ens falta en el dia a dia. 

Imagina’t compartint dies inoblidables amb la família o amics en aquest oasi de serenitat.  

Aquesta casa d’estil gòtic-renaixentista, amb més de quatre segles de història, no és només un lloc per allotjar-se; és una immersió en el passat català, amb la Casa Pairal portant les marques del comte d’Empúries de l’època medieval. A través de cada finestra i corredor, l’essència dels segles passats es desplega, i Can Marisch és més que un lloc: és un tresor històric catalogat com a patrimoni local protegit. 

La restauració meticulosa d’aquest establiment rural ha preservat l’encant tradicional, oferint alhora totes les comoditats modernes. Cada detall, cada pedra i cada raconada revelen un compromís profund amb la qualitat i una devoció per mantenir viva la riquesa arquitectònica. Can Marisch no només et convida a viure en el passat, sinó que també abraça el futur amb mesures sostenibles, fent honor al seu entorn amb pràctiques respectuoses en l’estalvi d’aigua i energia. 

Can Marisch et convida a descobrir la bellesa del turisme rural de poble.  Imagina’t compartint dies inoblidables amb la família o amics . Gaudeix de la teva estada i viu una immersió en la història Catalana, un tresor Gòtic-Renaixentista. 

Can Marisch et convida a descobrir la bellesa del turisme rural de poble. Situada a 20 minuts de Figueres i 40 minuts de Girona.  

Localització
Contacte
Laura
Característiques

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'entorn:

0 km0 km km7 km25 km1 km6 km5 km km0.2 km0 km km
El què diuen els nostres hostes